LOPIK
tel. 0348-552435

Wedstrijdverslag Cabauw - Sportlust '46 JO9-4

Zaterdagochtend 9 september speelde ons team tegen Cabauw. Na een spannende autorit door de mist, was het sowieso de vraag of we konden spelen.
Gelukkig trok de mist snel weg en startten we om kwart voor 9 met de wedstrijd. Alle spelers waren goed op elkaar ingespeeld en geïnstrueerd door trainer Hakim, en waren er helemaal klaar voor.
Het eerste kwart was nog even zoek naar de medespeler, we kwamen redelijk snel op achterstand (3-0). We hadden na ongeveer 10 minuten de verdediging nog wat strakker neergezet, en de posities voorin goed geplaatst. Robin en Mees waren de “stofzuigers”, Thomas en Rishi gingen samen met Achmed iedere keer naar voren. Daaruit kwamen veel kansen en konden we de na het tweede kwart zelfs nog terugkomen tot 4-2.
Het derde kwart kwam ons team nog meer bij elkaar en konden we elkaar veel beter bereiken. Mooie passes en goede aanvallende acties. Het werd wel wat spannend als de tegenstander snel de return opzocht, waarbij Ezra (keeper) veel goeie verdedigende acties had!
In het vierde kwart konden we erg goed bij Cabauw blijven, het werd begin vierde kwart zelfs 5-3! Uiteindelijk kwam Cabauw nog op 6-3 met ook een mooie actie. Sportlust JO9-4; wat een top team , jullie hebben heel goed samengespeeld!!
Nu we 3 wedstrijden hebben gehad staan jullie er goed voor en ontwikkelt het samenspel goed! Volgende week spelen we thuis om kwart voor 10 tegen onze oude teamgenoot Lieke, SC Woerden JO9-3JM.