Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FYTR - Fysio

FYTR - Fysio

Schermafbeelding_2021-03-01_om_18.30.40.png

Fitter worden of FYTR worden als speler/vader/moeder/trainer/bestuurslid/sponsor? Kom erachter waar FYTR voor staat, wie erachter zit en waarom je hierdoor gezonder gaat leven. 

Niels Simons
Niels is 27 jaar, fysiotherapeut, lifestyle coach en performance trainer, woonachtig in Woerden en een rood hart voor Sportlust’46 (en Feyenoord). FYTR komt voort uit de woorden Fysiotherapie en Training en richt zich via verschillende manieren op de gezondheid van de mens.

Het doel
Iedereen een FYTR leven! 
Na mijn studie heb ik een jaar in de keuken mogen kijken bij AZ Alkmaar en ben ik 3 jaar actief als fysiotherapeut bij FC Utrecht. Naast deze mooie uitdaging ben ik werkzaam gebleven als performance trainer voor Fytr waarbij ik klanten coach op hun gezondheid, personal training geef en (top)sporters begeleid in revalidatie of performance trainingen.

Performance beleid
Binnen Sportlust’46 wordt Fytr het gezicht met betrekking tot het performance beleid. Onder performance valt fysiotherapie/training, voeding, gedrag en herstel.
 Houd de social media van Sportlust’46 goed in de gaten want op de woensdagen worden tips gegeven om een gezonder leven te leiden waardoor je in staat bent betere prestaties te bereiken.

Inloopspreekuur
Altijd vervelend als je een blessure opgelopen hebt tijdens voetbal. Wil je weten hoe je zo snel mogelijk van de pijntjes af kan komen? Maak dan gebruik van ons gratis inloopspreekuur op de club! Je kunt ons elke woensdag: van 16.00 – 17.30 uur vinden in de medische ruimte naast kleedkamer 1.  We willen je verzoeken hier een tijdslot te boeken.

Meer infomatie?
Bezoek ook onze website of onze Facebook of Instagram pagina.

 

265AFC6A-2703-4C4A-AE99-AAED3369E94B.JPG

Niels Simons

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!