Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding jeugd

Kleding jeugd
Het officiële Sportlust'46 wedstrijdtenue bestaat uit een rood shirt, witte broek en rode sokken. In samenwerking met jeugdhoofdsponsor Jumbo Stef Bijlsma is de kleding exclusief verkrijgbaar bij Sporthuis.nl, Rijnstraat 50 in Woerden, of via de webshop.  Omdat de kleding van selectieteams (vanaf de JO13) binnen de jeugd voorzien moet zijn van een (rug)nummer wordt deze kleding door de vereniging verstrekt. Hiervoor brengt de vereniging een selectietoeslag van € 45,- per jaar in rekening.  


Ook de 4x4-spelertjes krijgen een tenue aangeboden die ze op de zaterdagen aanmoeten. Deze shirts zijn gesponsord door...... Dit zijn geen normale Sportlusttenues, maar shirtjes van bekende buitenlandse voetbalclubs.

Aan het begin van het seizoen krijgen alle jeugdspelers, die in een 1ste team zitten een tas met kleding. Deze kleding is uitgezocht en heel. De sokken zijn nieuw. Mocht er toch kleding kapot zijn of ergens in het seizoen gaat er iets kapot, neem dan contact op met  iemand van materiaalbeheer via materiaalbeheer@sportlust46.nl. Voor kwijtgeraakte kleding ben je zelf verantwoordelijk. Je kunt deze kleding zelf kopen bij Sporthuis te Woerden. Het is namelijk de bedoeling dat de sporttas met kleding weer netjes aan het einde van het seizoen wordt ingeleverd bij de mensen van materiaalbeheer.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!