Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier


Aanmeldformulier


Bij jeugdleden graag aangeven op welke school uw zoon of dochter zit.

Bij jeugdleden het telefooonummer van een ouder en/of begleider.

Bij jeugdleden het e-mailadres van een ouder en/of begleider.

Desgevraagd dienen nieuwe leden van 14 jaar en ouder een geldig legitimatiebewijs over te leggen waarvan Sportlust ’46 dan een kopie bewaart. Voorts dienen nieuwe leden vanaf 12 jaar een digitale pasfoto in te leveren ten behoeve van de registratie op het digitale wedstrijdformulier. In geval van overschrijving hoeft dat niet, de foto van de oude spelerspas kan hergebruikt worden.

EERDER GEVOETBALD BIJ EEN VERENIGING?


VRIJWILLIGERSTAKEN

Bij Sportlust ‘46 worden de meeste taken door vrijwilligers gedaan. Ben je bereid een taak binnen Sportlust ’46 te verrichten? In onderstaand schema kan je aangeven welke taak/taken je wilt invullen. Je wordt benaderd zodra van je inzet gebruik zal worden gemaakt. Het uitvoeren van vrijwilligerswerkzaamheden voor seniorleden is verplicht, maar kan eventueel worden afgekocht voor € 50,00 per seizoen. Dit bedrag wordt verrekend met de contributie. Ook ouders van jeugdleden zijn verplicht een bijdrage te leveren in de vorm van vrijwilligerswerk of zich daarvoor beschikbaar stellen. Afkoop kan, voor € 25,00 per seizoen (per gezin). Incasso vindt plaats op 1 november.

DOORLOPENDE INCASSO


Een overzicht van de hoogte van de contributie vind je hier.


GEGEVENS AANVRAGER

Indien < 18 jaar ouder/verzorger.

VOOR AKKOORD

Ondergetekende verklaart hiermee alles correct te hebben ingevuld en kennis te hebben genomen van de informatie en akkoord te gaan met het automatisch incasseren van de contributie en eventuele boetes d.m.v. automatische incasso.
* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!