Schitterende huldiging jeugdkampioenen - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Schitterende huldiging jeugdkampioenen

Schitterende huldiging jeugdkampioenen

21 mei 2023 10:45


Onder luid applaus van de aanwezige supporters werden in de rust van de wedstrijd Sportlust '46 tegen Harkemase Boys alle jeugdkampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd.

kampioenen.png

Onder luid applaus van de aanwezige supporters werden in de rust van de wedstrijd Sportlust '46 tegen Harkemase Boys alle jeugdkampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. Maar liefst 14 teams hebben het gepresteerd om aan het einde van een van de fases van dit seizoen bovenaan te eindigen. Uiteraard zijn we trots op en blij met al onze leden -titel of niet- maar deze ereronde voor onze kampioenen was absoluut verdiend. 

Een speciaal woord van de voorzitter was er nog voor de selectie die afgelopen seizoen de Onder 15-1 vormde. De kern van het team speelt al meerdere jaren met elkaar samen en rijgt het ene kampioenschap aan het andere. Ook dit seizoen was het in alle fases prijs. Zowel in de hoofdklasse als op Divisie niveau. Razendknap natuurlijk. De afscheidnemende kampioenenmaker Dave Muit keek trots en een beetje ontdaan naar zijn ploeg. Dat hij zijn team en individuele spelers beter heeft gemaakt is serieuze clubs in de omgeving ook niet ontgaan. Na het vertrek van Robert naar Sparta vorig seizoen al, is het deze zomer de beurt aan Jayno (Almere) en Aline (FC Utrecht) om de overstap te maken naar een BVO. Wij wensen ze uiteraard alle goeds toe en zoals Jan van den Heuvel hen ook op het veld al meegaf: heel veel plezier, succes en wellicht ‘Tot Sportlust’! 

sportlust_46_bvo_spelers.png

Na de ereronde en de foto, kon het toegestroomde publiek genieten van heerlijk zelfgemaakt ijs van Lieke's IJs (ambachtelijk van de boerderij)! Met een kraam stond zij naast het luchtkussen van Jumbo Stef Bijlsma aan één stuk door te scheppen. Lieke doet dit nog niet zo heel lang, maar aan de gezichten van de blije kinderen te zien en aan de commentaren na afloop te horen, was het een doorslaand succes en mag ze hier nog lang mee doorgaan. 
📸 Fotoalbum huldiging jeugdkampioenen.
🎥 Video huldiging Jeugskampioenen

liekes_ijs_sporlust_46.png

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!