Pakt Sportlust 4 de Unibet Cup? - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pakt Sportlust 4 de Unibet Cup?

Pakt Sportlust 4 de Unibet Cup?


Zaterdag 3 juni vanaf 12.00 uur barst de strijd om Unibet Cup los op ons sportpark. Het vierde van Sportlust '46 strijd hierin natuurlijk voor de overwinning. Zij staan momenteel tweede in het klassement van de Unibet Cup.

Sportlust_4_slider.png

Zaterdag 3 juni vanaf 12.00 uur barst de strijd om de Unibet Cup op ons sportpark los. Deze strijd tussen de zes hoogs geklasseerde teams om de finaleplaats en de uiteindelijke overwinning zal onvergetelijk zijn. Het 4de  van Sportlust '46 strijd hierin voor de overwinning. Zij staan momenteel tweede in dit klassement.

De spelers van Sportlust zijn vastberaden om de eerste plaats te veroveren zullen hun talent, inzet en teamgeest inzetten om de overwinning te behalen. Er zal spanning zijn, vooral omdat Ziggo tv-opnames komt maken van dit sportevenement voor een spannende tv-uitzending. Elk doelpunt, elke pass en elke redding zal cruciaal zijn in deze bloedstollende strijd om de Unibet Cup.

Dus bereid je voor op een adembenemende middag vol spanning en sensatie, want op zaterdag 3 juni om 12.00 uur begint de jacht op de Unibet Cup.

Mis het niet!

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!