Vrijwilligersavond 4 november 2022 - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligersavond 4 november 2022

Vrijwilligersavond 4 november 2022

Sportlust '46

Sportlust ’46 wil alle vrijwilligers bedanken voor deze enorme inzet en nodigt jou als vrijwilliger van onze club uit om op vrijdagavond 4 november a.s. aanwezig te zijn op de vrijwilligersavond. De avond begint om 20.00 uur. Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd.

Beste Sportlust ’46 vrijwilliger,

Het is door de coronaperikelen enkele jaren niet mogelijk geweest, maar nu komt het er toch weer van: de vrijwilligersavond!

 Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Jij als vrijwilliger maakt dat onze club kan functioneren zoals dat nu gaat en dat tot plezier en genoegen van onze leden. Dat is onbetaalbaar!

Sportlust ’46 wil alle vrijwilligers bedanken voor deze enorme inzet en nodigt jou als vrijwilliger van onze club uit om op vrijdagavond 4 november a.s. aanwezig te zijn op de vrijwilligersavond. De avond begint om 20.00 uur.
Omdat we niet weten hoeveel mensen er zullen geven aan deze uitnodiging vragen we jullie om je even aan te melden, doe dit uiterlijk voor 2 november  Klik hier voor het aanmeldformulier.

Kopie_van_Blauw_en_Paars_Disco_Kleurverloop_Dance_Party_Kerst_Evenement_Flyer_500_x_500_px_1.png
Met muzikale ondersteuning van De General Lee band en speciaal optreden van Marco Mark. Natuurlijk wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. Onze spelers van het eerste nemen deze avond de bardienst voor hun rekening

We hopen dat jij als vrijwilliger wil en kan komen!

sportlust46_vrijwilligers.png


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!