Scheidsrechters bedankt !!!! - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Scheidsrechters bedankt !!!!

Scheidsrechters bedankt !!!!

9 oktober 2022 19:30


In het kader van de Week van de scheidsrechter zijn afgelopen donderdagavond de scheidsrechters van onze vereniging even in het zonnetje gezet!

IMG_7444.JPG

Sportlust ’46 zet scheidsrechters in het zonnetje.

De week van de scheidsrechter! Een mooi initiatief om de scheidsrechter eens extra te waarderen en in het zonnetje te zetten. Wekelijks zijn er talloze vrijwilligers actief om de wedstrijden van onze (jeugd)leden in goede banen te leiden. En hoewel er veel niveauverschil is, er ongetwijfeld fouten worden gemaakt, vreemde beslissingen worden genomen etc., is het toch vooral geweldig dat deze mensen zich inzetten voor onze sport. Zonder scheidsrechters geen wedstrijd - zij zijn onmisbaar.

In het kader van de Week van de scheidsrechter zijn afgelopen donderdagavond de scheidsrechters van onze vereniging even in het zonnetje gezet! Alle clubscheidsrechters zijn in hiervoor in een nieuw groen scheidsrechters tenue gestoken.  Na de foto sessie lekker genieten van de koffie met gebak met natuurlijk de nodige voetbalhumor. Alle scheidsrechters kregen ook nog een leuk kaaskado met telefoonhouder van Sportlust ‘46 mee. Alle lof en waardering voor deze mannen en vrouwen, die elke keer weer een wedstrijdje willen fluiten.

Zonder jullie geen wedstrijden, dus scheids bedankt!

Ontwerp_zonder_titel_7.png
Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!