Dankwoord van de voorzitter - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dankwoord van de voorzitter

Dankwoord van de voorzitter

22 oktober 2022 13:30


Afgelopen donderdagavond hebben wij kunnen genieten van de TOTO KNVB Bekerwedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht. Het was een fantastische avond en een mijlpaal voor de club Sportlust '46 en de Gemeente Woerden. Nooit eerder bezochten 3.500 toeschouwers Sportpark Cromwijck, haalden wij zoveel landelijke publiciteit en hadden wij een directe live-uitzending op de televisie. Ik wil als voorzitter van onze prachtige club mijn grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond hebben mogelijk gemaakt.

Voorzitter.png

Afgelopen donderdagavond hebben wij kunnen genieten van de KNVB bekerwedstrijd Sportlust '46 tegen FC Utrecht.  Het was een fantastische avond en een mijlpaal voor de club Sportlust '46 en de Gemeente Woerden. Nooit eerder haalden wij zoveel landelijke publiciteit en hadden wij een directe live-uitzending op de televisie.

Ik wil als voorzitter van onze prachtige club mijn grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond hebben mogelijk gemaakt. Alle vrijwilligers rondom deze wedstrijd, mijn mede-bestuursleden, de Gemeente Woerden en alle leveranciers. Er is ongelooflijk veel werk verzet met elkaar. Complimenten ook aan de spelers, staf en begeleiding van Sportlust '46.

Onze speler hebben gestreden tot het laatste moment en zo er een echte wedstrijd van gemaakt! Als laatste een compliment aan onze supporters en die van FC Utrecht. Wij waren met 3.500 toeschouwers en alles is in goede sfeer en uiterst ordelijk verlopen. Bekijk hier nog de fotoreportage die onze huisfotograaf Arie Verhagen heeft gemaakt.

Uw trotse voorzitter,
Jan van den Heuvel

Bron: Sportlust '46 Voorzitter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!