Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronabesmetting speler Sportlust '46, wedstrijd uitgesteld

Coronabesmetting speler Sportlust '46, wedstrijd uitgesteld

8 september 2020 20:45

Rene Baelde

Een selectiespeler van Sportlust ’46 heeft positief getest op het coronavirus. De speler in kwestie zit inmiddels in thuisquarantaine. Afgelopen zaterdag was hij niet opgenomen in de wedstrijdselectie tegen Ter Leede. Hierdoor is er in deze wedstrijd geen direct besmettingsgevaar geweest. Trainingen en wedstrijden van overige teams gaan gewoon door.

Naamloos-1.gif

UPDATE: De wedstrijd is uitgesteld. Een nieuwe datum zal z.s.m. bekend gemaakt worden.

Origineel bericht: Een selectiespeler van Sportlust ’46 heeft positief getest op het coronavirus. De speler in kwestie zit inmiddels in thuisquarantaine. Afgelopen zaterdag was hij niet opgenomen in de wedstrijdselectie tegen Ter Leede. Hierdoor is er in deze wedstrijd geen direct besmettingsgevaar geweest.

Er is inmiddels een bron- en contactonderzoek door de GGD uitgevoerd. Hierbij is geadviseerd met de gehele selectie en staf voorlopig in thuisquarantaine te gaan. Dit advies is uiteraard opgevolgd. De trainingen van het eerste elftal voor vanavond en donderdag zijn hierdoor komen te vervallen.

Er zijn op dit moment geen andere gevallen van besmetting binnen de vereniging bekend. Alle overige trainingen en wedstrijden kunnnen hierdoor doorgang vinden.

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!