Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

A.s. zaterdag verplichte registratie en ticketverkoop

A.s. zaterdag verplichte registratie en ticketverkoop

23 september 2020 12:30


Voor de wedstrijd van het eerste elftal van a.s. zaterdag 17:00 uur tegen DOVO geldt een verplichte online registratie en ticketverkoop voor leden en niet-leden. De kosten van €1.50 voor leden omvatten alleen de servicekosten. Er is voor een online ticketverkoop gekozen zodat het maximum aantal toeschouwers met in acht neming van de coronamaatregelen, niet overschreden zal worden. Seizoenkaarthouders hoeven geen kaartje te kopen, maar moeten zich wel registreren. Zie https://www.sportlust46.nl/1828/corona-3e-divisie-infomatie/

Header_template_6.png

Voor de wedstrijd van het eerste elftal van a.s. zaterdag 17:00 uur tegen DOVO geldt een verplichte online registratie en ticketverkoop voor leden en niet-leden. De kosten van €1.50 voor leden omvatten alleen de servicekosten. Er is voor een online ticketverkoop gekozen zodat het maximum aantal toeschouwers met in acht neming van de coronamaatregelen, niet overschreden zal worden.

Daarnaast hopen we hiermee te voorkomen dat er op de wedstrijddag zelf geen plek meer is voor leden om de wedstrijd van het eerste bij te wonen. De kantine en het terras blijven wel vrij toegankelijk, registreren kan alleen ter plekke en vol is vol. Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun kaart of digitale ticket toegang, dienen echter wel bij de entree de gezondheidscheck te doen. Leden die geen computer en/of printer hebben kunnen contact met ons opnemen voor een passende oplossing.

Meer informatie over onze coronamaatregelen vind je op de corona pagina's. We willen nogmaals benadrukken dat wij voor leden alleen de kostprijs doorbelasten. Daarnaast kunnen leden zonder ticket en servicekosten de wedstrijd bekijken in de kantine, op ons terras (voor beide geldt vol is vol) of via Sportinside.tv. We hopen op jullie begrip voor de genomen maatregelen om zo veilig mogelijk voor iedereen de wedstrijd toegankelijk te maken.

Seizoenkaarthouders hoeven geen kaartje te kopen, maar moeten zich wel registreren. Zie corona informatie

Bestel hier je tickets.

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!