Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Christiaan van Hussen naar Sportlust '46

Christiaan van Hussen naar Sportlust '46

2 december 2020 20:00

Sportlust '46

Sportlust ‘46 heeft zich versterkt met Christiaan van Hussen. De in IJsselstein woonende Van Hussen, die in de winterstop aansluit bij de ploeg van trainer Patrick Loenen, komt over van DVS en tekent een contract voor anderhalf jaar.

Kopie_van_Header_template.png

Sportlust ‘46 heeft zich versterkt met Christiaan van Hussen. De 28 jarige inwoner uit IJsselstein, die per direct aansluit bij de ploeg van trainer Patrick Loenen, komt over van competitiegenoot DVS 33 en tekent een contract voor anderhalf jaar.

Van Hussen begon zijn carrière bij SV Houten en speelde daarna voor o.a. USV Hercules, IJsselmeervogels en FC Lienden. Met deze laatste vereniging behaalde hij het algeheel amateurkampioenschap van Nederland.

Trainer Patrick Loenen is blij met de komst van de middenvelder. “Ik ken Chris al een tijdje en zie in hem een ervaren speler die iets extra's toe kan voegen aan onze groep. Hij is goed aan de bal, sterk in de duels en is een leider in het veld, hij is niet voor niets aanvoerder geweest van IJsselmeervogels. We hebben hoge verwachtingen van hem.’’ 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!