Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jasper van Werkenhoven stopt met voetballen

Jasper van Werkenhoven stopt met voetballen

16 januari 2021 12:00


Sportlust '46-middenvelder Jasper Werkhoven heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor de rood-witten en stopt per direct als voetballer. Werkhoven was bezig aan zijn tweede seizoen. Als reden geeft de middenvelder aan dat hij dat hij de motivatie mist om nog langer door te gaan.

Kopie_van_Header_template_16.png

Sportlust '46-middenvelder Jasper Werkhoven heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor de rood-witten en stopt per direct als voetballer. Werkhoven was bezig aan zijn tweede seizoen. Als reden geeft de middenvelder aan dat hij de motivatie mist om nog langer door te gaan.

"Al voor de corona crisis merkte ik dat ik steeds meer moeite kreeg om hetgeen te brengen wat van me wordt verlangd, met name door de doordeweeks verplichtingen. Tijdens corona heb ik het voetbal niet gemist, toen was het voor mij eigenlijk wel duidelijk. Juist nu zou sporten een uitlaatklep moeten zijn.

Dit heeft me aan het denken gezet en na overleg met de technische comissie heb ik besloten per direct te stoppen”. De TC betreurt maar respecteert de keuze. "Jasper was basisspeler en zal zeker in en buiten het veld gemist worden bij de club," aldus TC lid Cees Pels.

Bron: Sportlust '46 - Foto Rob Werkhoven
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!