Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tommy de Klein blijft bij DHSC

Tommy de Klein blijft bij DHSC

24 februari 2021 16:30


Derde Divisionist Sportlust ’46 kan volgend seizoen toch geen beroep doen op Tommy de Klein. In goed onderling overleg is het contract alsnog ontbonden. Daarmee kan De Klein komende seizoen blijven uitkomen voor hoofdklasser DHSC.

Kopie_van_Header_template_48.png

Sportlust ’46 kan volgend seizoen toch geen beroep doen op Tommy de Klein. In goed onderling overleg is het contract alsnog ontbonden. Daarmee kan De Klein komende seizoen blijven uitkomen voor hoofdklasser DHSC.

“Na een tijdje merkte ik dat de motivatie voor een nieuwe uitdaging er toch niet meer was en heb ik Sportlust ’46 gevraagd mijn contract te ontbinden. Dit is een persoonlijke keuze en stond los van Sportlust ’46 als club. 

Na een gesprek zijn we er gelukkig samen uitgekomen. Ik wens Sportlust het beste toe in de 3e divisie. Tot slot wil ik de Technische Commissie, trainer en de club bedanken voor het vertrouwen. Het gevoel bij de club was er zeker”, aldus De Klein.

“Wij werken binnen Sportlust ’46 met officiële KNVB-contracten. Vorig seizoen hadden wij ook al te maken met een speler die ondanks een akkoord toch bij een andere club aan de slag ging. Met de huidige contracten is dit niet meer mogelijk,” aldus Bestuurslid Jeroen Eskes. 

“In goed overleg met De Klein is dan ook een afkoopsom overeengekomen. Wij betreuren de keuze van Tommy, maar hiermee is wat ons betreft betreft de kous af. Wij wensen hem tot slot veel succes bij DHSC”.

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!