Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportlust ’46 versterkt zich met Jorn van Lunteren

Sportlust ’46 versterkt zich met Jorn van Lunteren

20 maart 2021 11:15Sportlust ‘46 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jorn van Lunteren. De aanvallende middenvelder komt over van zondag derde divisionist Hercules.

jodan-boys-jorn-van-lunteren.jpg

Sportlust ‘46 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jorn van Lunteren. De aanvallende middenvelder komt over van zondag derde divisionist Hercules. 

De inwoner van Woerden tekent een contract voor twee seizoenen. Daarnaast zal Van Lunteren stage gaan lopen binnen de jeugdafdeling. Dezelfde jeugdafdeling waar hij in het verleden als jeugdspeler al actief was. 

Daar merkten scouts dat de Woerdenaar over heel veel talent beschikte. Als jong voetballertje van slechts tien jaar oud speelde hij zich, op de velden bij Sportlust ’46, in de kijker bij de scouts van Sparta Rotterdam. 

Van Lunteren, in het dagelijks leven sportleraar op een basisschool, speelde daarna o.a. voor Argon, Rijnsburgse Boys en de Jodan Boys. “Met Jorn halen we een middenvelder die altijd goed aan de bal is en diepgang heeft”, aldus trainer Patrick Loenen.

Bron: Sportlust '46 - Foto cvv de Jodan Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!