Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Keeperstrainer Glenn Berkelaar verlengt contract

Keeperstrainer Glenn Berkelaar verlengt contract

20 april 2021 19:45


Glenn Berkelaar blijft het komende seizoen keeperstrainer van Sportlust '46. Berkelaar heeft zijn contract met de derde divisionist verlengd met één jaar. "Ik kijk ernaar uit om ook het komende jaar de keepers naar een hoger plan te tillen”, zegt Berkelaar in een korte reactie.

Fotoshoot_Sportlust_selectie_S18-19_06_aug_2018_0088_kopie.JPG

Glenn Berkelaar blijft het komende seizoen keeperstrainer van Sportlust '46. Berkelaar heeft zijn contract met de derde divisionist verlengd met één jaar. "Ik kijk ernaar uit om ook het komende jaar de keepers naar een hoger plan te tillen”,  zegt Berkelaar in een korte reactie. Cees Pels, TC lid van de rood-witten, laat weten dat de TC zeer tevreden is over de samenwerking en verheugd dat Berkelaar ook volgend seizoen de keeperstrainingen zal verzorgen.

Over Glenn Berkelaar
Op zijn 17e begon Berkelaar zijn eigen keepersschool, wat snel uitmondde in een groot succes. Zo tekende hij een contract bijf FC Utrecht voor twee jaar. In de Domstad trainde Berkelaar de keepers van O12 t/m O17. In 2019 maakte hij de overstap naar Ajax waar hij momenteel keeperstrainer is van de onder- en middenbouw. 

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!