Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Samenwerking Sportlust ’46 en Voetbalshop.nl

Samenwerking Sportlust ’46 en Voetbalshop.nl

29 april 2021 12:00


De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor geworden van derdedivisionist Sportlust ’46. Op vrijdag 23 april zijn de handtekeningen gezet.

Kopie_van_Header_template_67.png

De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor geworden van derdedivisionist Sportlust ’46. Op vrijdag 23 april zijn de handtekeningen gezet.

“Met Sporthuis hebben wij altijd heel prettig samengewerkt. Maar, het is gezond om ook te kijken naar andere partijen. Voetbalshop.nl heeft vanaf het begin aangegeven graag met ons in zee te gaan. Zij hebben dat heel serieus aangepakt en kwamen met een goed voorstel. Daarmee blijven wij bij een Woerdens bedrijf, dat is voor ons een belangrijk punt. Wij gaan nu aan de slag met een introductie en wij zijn druk bezig met iets leuks rondom ons 75-jarig jubileum”, aldus Jan van den Heuvel, voorzitter van Sportlust ’46.

Roland Heerkens, oprichter & partner van de 45-jarige Badge Groep, waaronder o.a. Voetbalshop.nl & Voetbalshop.be toe behoren, is trots op de nieuwe samenwerking met Sportlust ’46. “Na S.C. Woerden en VEP is Sportlust ’46 de derde, en tevens grootste club uit Woerden welke zich bij Voetbalshop.nl aansluit. Ook Sportlust ’46 krijgt een eigen ‘shop in shop’ op Voetbalshop.nl/sportlust, net als een groeiend aantal amateur en betaald voetbal organisaties welke zich op ons digitale platvorm aanmelden.

“Onnodig te zeggen dat ik extra trots ben dat we als Woerdens bedrijf Sportlust ’46 aan ons scala van meer dan 300 clubs hebben mogen toevoegen! Want daar kwamen we 30 jaar geleden toch voor naar Woerden,” aldus Heerkens.

Over Voetbalshop.nl

Badge is reeds meer dan veertig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van voetbal gerelateerde producten. Zo werkte het bedrijf voor veel (inter)nationale partijen als de KNVB, FIFA, UEFA, de Champions League en alle Amerikaanse sportbonden. Sinds de start in de vorige eeuw zijn Voetbalshop.nl en Voetbalshop.be met jaarlijks méér dan vijftien miljoen bezoeken, één miljoen geregisterde klanten en de levering van zo’n 600.000 voetbalproducten de grootste voetbalretailer van de Benelux.

Zo verzorgt Badge o.a. ook de merchandising en webshops voor de KNVB, KBVB, Vitesse, PSV, Cambuur en PEC Zwolle en de nationale ploeg van Curaçao. Bovendien beschikt het bedrijf inmiddels over 15 voetbal gespecialiseerde winkels verdeelt over Nederland. De Badge groep verwacht een omzet tussen de € 40.000.000 en € 50.000.000 in 2021.

Vragen? Bezoek de FAQ pagina

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!