Voetbalkamp - FAQ - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalkamp - FAQ

Voetbalkamp - FAQ

Sportlust_46_Voetbalkamp_2021_dag_3_2021_07_23_0390.JPG

Wanneer is het Voetbalkamp?
12, 13 en 14 juli 2023

Mag een ouder komen kijken?
Dat mag, er is een mogelijkheid voor een hapje en drankje vanuit de kantine. 

Voor wie is het?
Voor jongens en meiden van 6 t/m 14 jaar (keepers en veldspelers).

Is er geen Puppie Kamp?
Er zal dit jaar geen Puppie Kamp zijn.

Wat gaan we doen?
Uitdagende trainingen door gekwalificeerde trainers, tips & trucs van selectiespelers, veel balcontact, lekker drinken en gezonde lunches, voetbalkampshirt en een afsluiting met een voetbalspelenkermis.

Wat kost het?
Deelname aan het Voetbalkamp kost voor leden en niet-leden € 125,00,

Ik heb meerdere gezinsleden, kan ik korting krijgen?
Dat kan, neem even contact met ons op en we zorgen voor een leuke korting zodat al je gezinsleden mee kunnen doen.

Hoe kan ik betalen?
Heel eenvoudig via iDeal. Je krijgt na betaling gelijk een bevestiging van je deelname.

Wat als het kamp door bijvoorbeeld aangepaste overheidsmaatregelen niet doorgaat?
Dan krijg je gegarandeerd je geld terug.

Is iedereen is welkom?
Iedereen die van voetbal houdt en graag drie dagen vol training en plezier wil hebben, kan zich vanaf vandaag voor het Voetbalkamp bij Sportlust ’46 inschrijven. De Voetbalkampen zijn er voor alle kinderen van. Iedereen is welkom: beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club.

Is er voldoende plek?
Het aantal beschikbare plekken is beperkt, wacht dus niet te lang met aanmelden.

Hoe wordt er ingedeeld?
Uiteraard worden alle kinderen (jongens én meiden, veldspelers én keepers) op leeftijd en niveau ingedeeld voor maximaal voetbalplezier. Op de eerste dag van het kamp worden zo gelijkwaardig mogelijke groepen samengesteld, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met opgegeven vriendjes, vriendinnetjes en persoonlijke voorkeuren. Wil je graag bij je vriendjes of teamgenootjes in een groep? Laat op het inschrijfformulier weten wie dat zijn en dan proberen wij daar rekening mee te houden. Uiteraard kunnen we dit niet garanderen, maar dat begrijp je natuurlijk ook wel. Je deelname is pas definitief wanneer wij naast de inschrijving ook het verschuldigde bedrag hebben ontvangen. 

Hoe zijn de clinics ingedeeld?
Er zijn meerdere groepen ingedeeld op leeftijd en nivo.

Wanneer zijn de teamindelingen voor het toernooi bekend?
Deze worden woensdag voor de lunch opgehangen bij het organisatiekantoor naast het horeca plein. 

Waar zijn de polsbandjes voor?
De polsbandjes dienen als bewijs van deelname, daarnaast geeft het aan tot welke groep je behoort. In de middag lunch je ook samen met je groep en hebben jullie een kleedkamer beschikbaar voor jullie spullen (dit alles wordt met kleuren aangegeven). 

Is er persoonlijke aandacht?
Samen met onze zorgvuldig geselecteerde trainers ga je drie dagen werken aan je voetbalskills, met uitdagende en nieuwe oefeningen die je balvaardigheid en inzicht nog sterker en beter maken. Alles vanuit positieve coaching en plezier, met veel individuele aandacht en verschillende partijvormen. In de middag spelen we een toernooi, en op de vrijdagochtend de finales. Na het voetbalkamp ben je absoluut een betere voetballer! Het hoogtepunt wordt vast die clinic van een selectiespeler of een toptrainer, of toch de Voetbalspelenkermis op de laatste middag?

Aangepaste lunchwensen
Heeft een deelnemer aangepaste wensen m.b.t lunch, drinken en/of snack? Laat dit ons dan van te voren weten, wij houden hier rekening mee. De deelnemer kan dan bij het organisatiekantoor zijn/haar aangepaste lunch zelf ophalen. Zorg ervoor dat uw zoon en/of dochter hiervan op de hoogte is.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kan eenvoudig via deze website jezelf opgeven. Mocht onverhoopt het voetbalkamp toch niet doorgaan als gevolg van bijvoorbeeld Corona maategelen, dan krijg je gegarandeerd je geld terug.

Wordt er rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden?
Heb je speciale (medische) aandacht nodig of zijn er andere bijzonderheden die het organisatieteam moet weten, geef dat dan duidelijk aan op het inschrijfformulier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het organisatieteam via deze link.

Zijn er extra coronamaatregelen?
Veiligheid en gezondheid van kinderen en staf staat bij Sportlust ’46 altijd bovenaan. Daarom zullen we ook tijdens de Voetbalkampen de adviezen van de overheid en het RIVM nauwkeurig opvolgen. 

Op welk veld wordt er gespeeld?
De activiteiten vinden waarschijnlijk plaats op: het hoofdveld, veld 2 & 3 (o.v.b. van wijzigingen

Ik wil graag helpen, kan dat?
Ja heel graag zelfs! Neem hiervoor contact met ons op.

Mijn bedrijf wil een bijdrage leveren, kan dat?
Ja super! We zijn erg geholpen met elke bijdrage in goederen, diensten en/of donsties. Neem hiervoor contact met ons op.

Worden er ook opnames gemaakt?
Jazeker, de gehele dag worden er opnamens gemaakt die terug te vinden zijn op de website. Ook zullen diverse media verslag doen. Bij deelnname aan het voetbalkamp gaat u akkoord dat deze opnames worden gemaakt. 

Voorwaarden
Alle informatie, inclusief het programma, is onder voorbehoud. Sportlust '46 behoudt zich het recht om wijzigingen door te voeren danwel te besluiten het kamp geen doorgang te laten vinden. Bij onduidelijkheden en/of onvoorziene situaties beslist het bestuur van Sportlust '46.

Vragen?
Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via deze link.

Noodnummer
Alleen in geval van urgente zaken kunt u ons tijdens het kamp telefonisch bereiken op een nog nader bekend te maken nummer.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!