Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Activiteiten

Activiteiten


Activiteiten voor het jubileumjaar waar we nu over nadenken zijn: Een come back van het oliebollen toernooi rond de jaarwisseling,  jeugdtoernooien, wijnproefavond, voetbalquiz een 55+ avond of een Pasar Malam. Heb jij ideeën, vragen of andere input mail dan naar jubcie@sportlust46.nl of spreek één van de leden van de jubcie aan.


Op zaterdag 2 oktober vieren wij het 75 jarig bestaan van Sportlust ’46. Alle teams zijn deze zaterdag vrijgesteld van competitie en het belooft een dag vol feestelijkheden te worden. Hierover informeren we jullie binnenkort uitgebreid.

Eén van de activiteiten die dag is het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi. Dit jubileumtoernooi is voor spelers van de JO17/JO18/JO19, senioren, veteranen en vrouwen. Het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi wordt gespeeld in korte wedstrijden van 10 minuten op een half veld. 

Alle elementen die het Stonecold toernooi in het verleden tot een succes maken zijn ook deze dag weer aanwezig. Denk hierbij aan o.a. live muziek, een buiten tap en een uitgebreid food plein. Uiteraard word ook aan de allerkleinste gedacht met o.a. een leuk springkussen en Sporty komt natuurlijk ook langs.

Het toernooi is bedoeld voor alle leden en betrokken van Sportlust ’46.

Aanmelden kan via onze website. De exacte start-en eindtijden volgen spoedig.
Voor vragen en/of opmerkingen kan je met contact met ons opnemen via 7x7@sportlust46.nl 

2_oktober_2021_7x7_familiedag.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!