Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De Doorgeefbal

De Doorgeefbal

Sporltust_46_pass_de_bal_door.png

De doorgeefbal is er weer

8 maart 8:00  Na een lange winterstop is de bal doorgegeven van Henk Verbeek van Wulverhorst aan André de Best van 2Drees. meer »


De bal wordt doorgegeven van VHS naar Kromwijk Elektro

10 december 8:45  De bal gaat nog steeds rond in Woerden. Deze week is de bal door Aad van der Voort van VHS gegeven aan Patrick Voorbij van Kromwijk Elektro. Twee bedrijven die ook zonder bal al met elkaar samenwerken. meer »


De doorgeefbal bij VHS

29 november 17:30  Geurt van Hunen van Isero speelt de bal door naar Aad van der Voort van VHS. Benieuwd naar het bericht van Aad van der Voort?meer »


Geurt van Hunen van Isero aan de bal

24 november 9:30  Lees hoe Geurt van Hunen van Isero kijkt naar de huidige tijd en zijn loopje naar de club mist. Ook benieuwd aan wie Geurt de bal doorgeeft?meer »


Woerd Financiƫle Diensten aan de bal

17 november 12:45  Richard Terlouw van Woerd Financiële Diensten kreeg de bal van de gebroeders Spanjerberg van ChemDry Spanjerberg. Benieuwd naar het verhaal van Richard en aan wie hij de bal doorgeeft?meer »


Chem-Dry Spanjerberg ontvangt de bal van Stonecold

9 november 18:00  Edwin en René Spanjerberg krijgen de bal van Wim Stouthart en vertellen hun verhaal over ondernemen, Corona en Sportlust'46 Woerden. Nieuwsgierig aan wie zij de bal doorgeven? Lees verder. meer »


Sponsors geven de bal door....

5 november 7:45  Ik pass de bal door. Een terugkerend bericht van sponsoren die elkaar de bal doorgeven. De eerste die de bal krijgt is Wim Stouthart van Stonecold. Hij vertelt over Corona, Stonecold en Sportlust'46. Benieuwd naar zijn verhaal en aan wie hij de bal doorgeeft?meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!