Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Techniek Academy

Techniek Academy

Kopie_van_Header_template_3.png

De Sportlust ’46 Techniek Academy verzorgt techniektrainingen voor leden en niet-leden. Trainingen die zijn gericht op het individu met doel het verbeteren van je techniek, tactisch inzicht en mentale weerbaarheid.

Aanvulling op teamtraining

De trainingen zijn een aanvulling op je club/teamtraining, hier ligt de focus vaak op samenspel en het team. Het individu komt bij de reguliere trainingen vaak op de tweede plaats. Bij de Sportlust ’46 Techniek Academy is dat gecombineerd. Hier is dus ook focus op het individu.

Gediplomeerde trainers

Onder leiding van Robbert de Ruiter (oud profvoetballer en trainer met divisie ervaring) en Tim Verweij werk je heel gericht aan je techniek. Elke vrijdag train je in een professionele omgeving en komen er regelmatig gastspelers uit de selectie van Sportlust ’46, spelende in de derde divisie, assisteren.

Professionele faciliteiten 

De trainingen worden elke vrijdagmiddag en avond gegeven op het hoofdveld van Sportlust ’46. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van professionele trainingsmaterialen. Een ideale voorbereiding op de wedstrijden van zaterdag.

Voor wie?
De Sportlust ’46 Techniek Academy is er zowel voor jongens als meiden. Daarnaast is de Academy toegankelijk voor leden en niet-leden. Maar vooral is de Academy bedoeld voor spelers die zich willen verbeteren op individueel vlak.

Leeftijden
Deelnemers zullen worden onderverdeed in vier categorieën: 6-8 jaar, 9-10 jaar, 11-12 jaar, en 13-14 jaar. Door middel van kleine groepjes, maximaal 12 spelers, vergroten we de persoonlijke aandacht.

Datum
De data worden binnenkort bekendgemaakt.

Leeftijden
Inschrijven kan ook binnenkort via deze link.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!