Techniek Academy Programma - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Techniek Academy Programma

Techniek Academy Programma

De Sportlust '46 Techniek Academy Woerden biedt een uitgebalanceerd programma met de focus op techniek. Het trainingsprogramma richt zich op de ontwikkeling van vier deelaspecten binnen het voetbal:

  1. Techniek
  2. Tactiek
  3. Coördinatie
  4. Mentaliteit/persoonlijkheid

Het doel van het trainingsprogramma is het domineren van de verschillende één tegen één situaties, ieder op zijn eigen niveau. Het inslijpen van technische vaardigheden neemt hierbij een belangrijke positie in. Het juist toepassen van deze beweging in wedstrijdsituaties (tactische aspect) is de volgende stap. Een goede ontwikkeling op het gebied van loophouding, lichtvoetigheid (coördinatie) en mentaliteit (winnaarsmentaliteit, mentaliteit om te leren) wordt gezien als belangrijke voorwaarden.

Op de volgende deelaspecten wordt getraind: de individuele ontwikkeling als speler centraal. We leren en perfectioneren de basistechnieken: passen, aannemen, dribbelen en schieten (met links en rechts), in beweging en op snelheid. Speciale aandacht besteden we aan het passeren, van richting veranderen en het afschermen van de bal binnen het één tegen één duel.

Geïnteresseerd in deelname? Bekijk hier wat de kosten zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!