Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FAQ Voetbalshop.nl

FAQ Voetbalshop.nl

Kan ik de nieuwe Nike Sportlust ’46 shirts al kopen?
Nee, eerst zal er een kledinglijn gekozen moeten worden en wordt de webshop ingericht. Nog even geduld dus.

Waar kan ik de nieuwe Sportlust ’46 kleding kopen?
Dat kan straks online via een eigen clubpagina bij voetbalshop.nl. Er komt ook een speciale verkoopdag zodat je de kleding op de club kan kopen en ook ter plekke kan laten bedrukken.

Komt er een winkel van Voetbalshop.nl in Woerden?
Dat weten wij niet, uiteraard hebben wij wel aangegeven dat wij graag een plek zouden willen zien waar de Sportlust’46 kleding kan worden gekocht en gepast.

Waarom heeft Sportlust ’46 voor Nike via Voetbalshop.nl gekozen?
De afgelopen jaren hebben wij heel prettig samengewerkt met Sporthuis. Het contract met Sporthuis liep af en wij zijn ook in gesprek geraakt met andere partijen. Voetbalshop.nl is een Woerdens bedrijf waar we trots op mogen zijn en zij hebben de vereniging een heel goed voorstel gedaan.

Moet ik nu voor alle verzendkosten betalen?
Vanaf € 49,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Daarnaast hebben wij de afspraak gemaakt dat je voor alles met een Sportlust ’46 logo geen verzendkosten betaalt. Dat betekent dat een nieuw broekje en je nieuwe sokken gratis worden verzonden.

Moet ik nu verplicht voor het komende seizoen nieuwe shirts kopen?
Nee, als je kleren nog goed zijn, kan je nog lekker doorspelen in de Hummel kleren.

Wat gebeurt er met de oude kleding?
In Afrika spelen nu al kinderen in Sportlust ‘46 kleding. Wij verzamelen de kleding die niet meer wordt gebruikt en zorgen voor een goede bestemming.

Ik wil de nieuwe kleding straks wel kopen, maar ik heb er eigenlijk geen geld voor.
Sportlust ’46 heeft kledingfonds voor mensen die nu ook vanuit Gemeente Woerden ondersteuning krijgen. Dit is mogelijk door onze jeugdsponsor Dunavast. Wil je hier meer over weten, dan kan je mailen naar materiaal@sportlust46.nl.

Ik wil graag een team sponsoren, kan dat ook via de kleding?
Voor de jeugd is Jumbo Stef Bijlsma onze hoofdsponsor voor de wedstrijdshirts, maar er zijn voldoende andere mogelijkheden voor zowel de jeugd als de senioren. Hierover kan je contact opnemen met Patrick Verdoold via sponsoring@sportlust46.nl.

Komt er nog een speciale introductie?
Samen met Voetbalshop.nl gaan we iets leuks organiseren en er komt een leuke jubileum actie. Hou onze site en social media in de gaten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!