Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FAQ Voetbalshop.nl

FAQ Voetbalshop.nl

Schermafbeelding_2021-07-10_om_09.05.01.png

De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor en nieuwe kledingleverancier geworden van Sportlust ’46. Dit betekent dat we naar een nieuwe kledinglijn overstappen. Vanaf vandaag zijn de shirts, broekjes, kousen, etc. online te bestellen op voetbalshop.nl.  Benieuwd naar de nieuwe kledinglijn bekijk dan de film.

 

Sportlust_46_intro_film_voetbalshop.jpg

VOETBALTRUCK

A.s. zaterdag 17 juli a.s. (09.00 - 15.00 uur) en woensdag 25 aug. staat de Voetbalshop.nl truck op ons complex. Hier kan je de kleding passen en met een extra korting aanschaffen. Een wedstrijdshirt koop je dan al vanaf € 13,50 (i.c.m. Jumbo korting).

Download hieronder een bestelformulieren:
- Spelers
- Keepers
- Trainers

JUMBO KORTING

Jumbo Stef Bijlsma heeft een leuke actie! Bij aankoop van een nieuw Sportlust '46 shirt tijdens de hierboven genoemde verkoopdagen op de club, krijg je maar liefst € 7,50 korting als je je oude shirt inlevert. Wij zorgen dan voor een mooie nieuwe bestemming voor de oude shirts.

FAQ

Kan ik de nieuwe Nike Sportlust ’46 shirts al kopen?
Ja, de webshop van voetbalshop.nl is ingericht.

Waar kan ik de nieuwe Sportlust ’46 kleding kopen?
Dat kan online via een eigen clubpagina bij voetbalshop.nl. Er komt ook een speciale verkoopdag zodat je de kleding op de club kan kopen en ook ter plekke kan laten bedrukken.

Komt er een winkel van Voetbalshop.nl in Woerden?
Dat weten wij niet, uiteraard hebben wij wel aangegeven dat wij graag een plek zouden willen zien waar de Sportlust ’46 kleding kan worden gekocht en gepast.

Waarom heeft Sportlust ’46 voor Nike via Voetbalshop.nl gekozen?
De afgelopen jaren hebben wij heel prettig samengewerkt met Sporthuis. Het contract met Sporthuis liep af en wij zijn ook in gesprek geraakt met andere partijen. Voetbalshop.nl is een Woerdens bedrijf waar we trots op mogen zijn en zij hebben de vereniging een heel goed voorstel gedaan.

Moet ik nu verzendkosten betalen?
Voor alle Sportlust ’46 artikelen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Op de website van voetbalshop.nl staat wel bij elk artikel dat er geen verzendkosten zijn vanaf € 49,00 maar deze kosten worden ook bij een uiteindelijke rekening/betaling onder de € 49,00 niet doorberekend. Dat betekent dat bijvoorbeeld een nieuw broekje en je nieuwe sokken ook gratis worden verzonden.

Moet ik nu verplicht voor het komende seizoen nieuwe shirts kopen?
Dit is niet verplicht, maar dit zouden wij als club wel graag zien. Vandaar dat er op de verkoopdagen op de club een extra korting wordt gegeven bij aanschaf van een nieuw shirt bij inlevering van je oude shirt. 

Wat gebeurt er met de oude kleding?
In Afrika spelen nu al kinderen in Sportlust ‘46 kleding. Wij verzamelen de kleding die niet meer wordt gebruikt en zorgen voor een goede bestemming. 

Ik wil de nieuwe kleding straks wel kopen, maar ik heb er eigenlijk geen geld voor.
Sportlust ’46 heeft kledingfonds voor mensen die nu ook vanuit Gemeente Woerden ondersteuning krijgen. Dit is mogelijk door onze jeugdsponsor Dunavast. Wil je hier meer over weten, dan kan je mailen naar materiaal@sportlust46.nl.

Ik wil graag een team sponsoren, kan dat ook via de kleding?
Voor de jeugd is Jumbo Stef Bijlsma onze hoofdsponsor voor de wedstrijdshirts, maar er zijn voldoende andere mogelijkheden voor zowel de jeugd als de senioren. Hierover kan je contact opnemen met Patrick Verdoold via sponsoring@sportlust46.nl.

Komt er nog een speciale introductie?
Samen met Voetbalshop.nl gaan we iets leuks organiseren en er komt een leuke jubileum actie. Hou onze site en social media in de gaten.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!