Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Sportlust '46 1 - VVSB (zon)

Sportlust '46 1 - VVSB (zon)

Na het competitieprogramma van afgelopen zaterdag worden de voetballiefhebbers nog eens verwend met een extra toetje op tweede paasdag. Of de trainers en spelers er ook zo over denken is nog maar de vraag en als sommige teams in de eredivisie er al moeite mee hebben wat dan te denken de van teams in de Derde Divisie. Zo speelt VVSB uit Noordwijkerhout tegen Sportlust al zijn derde wedstrijd in zeven dagen.

De resultaten voor de club uit de bollenstreek zijn dit seizoen niet geweldig te noemen maar dat weerhield ze niet om in de eerste confrontatie Sportlust ’46 met een 3-0 nederlaag naar huis te sturen. Vanaf dat moment is er bij beide team wel wat veranderd, want na een goed begin met acht punten uit vier wedstrijden  zijn de resultaten van VVSB een stuk minder geworden.

Sportlust ’46 daarentegen ging een stuk beter draaien, wat uiteindelijk de periodetitel opleverde. VVSB staat momenteel (op het moment van schrijven van deze voorbeschouwing red.) op een p/d plaats wat inhoud dat er nacompetitie moet worden gespeeld. Met het moreel van het team zit het wel goed want in de zes puntenwedstrijd tegen DOVO werd een 3-0 achterstand in zes minuten tijd omgezet in een 3-3 gelijkspel, waarbij wel moet worden aangetekend dat DOVO de laatste twintig minuten met tien man speelde.

Sportlust ’46 had na het behalen van de periodetitel een iets mindere fase, maar zal met in het vooruitzicht van de kraker tegen Sparta Nijkerk met niet minder dan een overwinning genoegen willen nemen. Wij wensen de roodhemden veel succes bij het behalen van het beoogde resultaat en alle bezoekers een fijne wedstrijd.