Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

In de vierde competitiewedstrijd van het seizoen heeft Sportlust ‘46 in eigen huis van Ter Leede gewonnen. Voor de ploeg van Loenen was het een welkome overwinning.

Sportlust ‘46 en Ter Leede begonnen fel aan hun wedstrijd. Het leverde in de openingsfase een aantrekkelijk schouwspel op. Ondanks dat Sportlust ‘46 goed begon aan het duel moest het na een kwartier voetbal toch een tegentreffer slikken. Van dichtbij gleed Noah Marti de bal achter Antonioli. Het eerste gevaar van Sportlust ‘46 ontstond na twintig minuten voetbal. Floris Mulder vond alleen de Sassenheimse doelman op zijn pad.

Nadien viel het wat tegen. Sportlust ‘46 slaagde er niet in om gevaarlijk voor het vijandige doel te worden. Ook Ter Leede werd niet gevaarlijk waardoor het spel zich vooral op het middenveld afspeelde. Toch was de tweede kans van de Woerdenaren wel raak. Op slag van rust maakte Quincy Arends de gelijkmaker.

Direct na rust was invaller Mark van der Weijden gevaarlijk voor het doel. Paar minuten later was het Quincy Arends die een goede kans kreeg. De ploeg van Loenen komt in ieder geval beter uit de kleedkamer dan de bezoekers. Dat zorgde in minuut 58 dan ook voor de 2-1. Uit een voorzet van Martijn Jansen schoot een Sassenheimer de bal in eigen doel. Na 66 minuten viel Mo Bendadi uit met een blessure en werd hij vervangen door Jorn van Lunteren.