Bloedeloze 0 - 0 voor Sportlust '46 - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bloedeloze 0 - 0 voor Sportlust '46

Bloedeloze 0 - 0 voor Sportlust '46

SteDoCo

0 - 0

Sportlust '46 1

Competitie

3e divisie A

Datum

21 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

J. te Kloeze

Accommodatie

Sportpark SteDoCo
Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

Zaterdagmiddag is Sportlust ’46 er niet in geslaagd om drie punten te pakken in Hoornaar. De ploeg van Patrick Loenen boekte een doelpuntloos gelijkspel waarmee de blik op de nacompetitie gericht kan worden. Ook plek twee lijkt namelijk uit zicht te zijn.

Waar de ploeg vorige week met een goed resultaat tegen FC Lisse nog zicht had gehad op een eventuele titel in de derde divisie, is de conclusie na zaterdagmiddag dat de Woerdenaren zich op de nacompetitie kunnen richten. Het gat met Sparta Nijkerk is met drie wedstrijden te gaan namelijk opgelopen naar drie punten, terwijl ook het doelsaldo van de Nijkerkers beter is. ,,We hebben er wel op gehamerd om in de goede flow te blijven, maar dat kan alleen als je honderd procent blijft geven.”

Dat de Woerdenaren niet de volledige honderd procent konden geven viel Loenen op. Tegelijkertijd gold dat ook voor SteDoCo. De echte druk was er na vorige week immers wel af en toen ook Fouad Belarbi na zo’n 65 minuten voetbal een rode kaart ontving was het voor Sportlust ’46 ook een resultaat waarmee het misschien wel kon leven.

Opvallend was wel dat ook deze rode kaart dubieus was. Belarbi gaf druk op de keeper beide spelers raakten daardoor in botsing. Pijnlijk? Allicht. Maar toch zeker niet rode kaart waardig. ,,Dit was nog erger dan die rode kaart van vorige week. Toen was het duel alleen belangrijker. Maar goed, daar lag het ook niet aan. Het gelijke spel had primair met ons vertoonde spel te maken”, aldus de hoofdtrainer. ,,Laat ik in ieder geval hopen dat we ons wisselgeld nu wel gehad hebben.”

De komende week zal de focus gericht worden op de nacompetitie. Spelers krijgen waar nodig rust en risico’s worden vermeden. Dinsdag wacht alweer het duel met DOVO en dan zal niet hetzelfde elftal op het veld staan als zaterdag. ,,Ik ga mijn spelers namelijk niet over de kling jagen.”

#UPDATE De rode kaart die Belarbi afgelopen zaterdag kreeg in de wedstrijd tegen STEDOCO, is door de aanklager betaald voetbal geseponeerd. De aanklager acht de overtreding met betrekking tot de rode kaart niet wettig en overtuigend bewezen. 

📸 Foto's SteDoCo - Sportlust '46
🎥 Video samenvatting SteDoCo - Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!