Gerard Leeustraat 2
2802RZ
GOUDA
tel. 0182-515804

Na twee oefenwedstrijden, waarvan de laatste tegen Olympia 1e klasse, was het vorige week tijd voor de eerste competitiewedstrijd tegen ONA JO10-1. Vol goede moed vertrokken we om 7:30 uur richting Gouda, met het complete team: Amin, Ismael, Riva, Sebastiaan, Teun, Thijmen en Thomas. ONA is een kleinere club (2 voetbalvelden). We kregen netjes een kleedkamer toegewezen om de laatste tactiekbespreking te kunnen doen en voor de leiding werd koffie gebracht. Een prima welkom ?.

Om 8:30 uur was het tijd om te beginnen. Zowel Sportlust als ONA begonnen de wedstrijd door gecontroleerd te spelen, door in positie te blijven en vooral door samen te spelen. Om beurten werd er dan ook gescoord. Sportlust ging de rust in met een 4-3 voorsprong. Na de rust bouwden we onze voorsprong uit naar 6-3.

Het laatste gedeelte van de wedstrijd behield Sportlust de enorme drive om naar voren te voetballen, om de score nog verder uit te bouwen. Hierdoor kwam de organisatie op het middenveld in het gedrang, er ontstonden ruimtes en wist Sportlust de voorsprong niet te behouden. ONA werd steeds feller in de duels en de eindstand werd 6-6. Al met al was Sportlust tevreden, omdat we als team hebben gevoetbald. Samen staan we sterk!

Na afloop van de wedstrijd zijn we naar Woerden gereden en was het tijd voor de 3de helft in het Brediuspark. Gezellig met alle ouders en broertjes/zusjes erbij, een aftrap van het nieuwe seizoen.