Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

Sportlust ‘46 heeft dinsdagavond een late gelijkmaker moeten slikken. De ploeg van Patrick Loenen speelde een prima eerste helft, maar moest in de tweede helft twee treffers incasseren en speelde dus gelijk.

Al na twintig minuten stond er een 2-0 stand op de borden. Mark van der Weijden schoot na vijf minuten magistraal binnen en was na twintig minuten het eindstation van een prima aanval. De eerste tegenstoot van het Rijssense Excelsior ‘31 werd na 27 minuten genoteerd, maar Antonioli keerde prima. In het verdere verloop van de eerste helft bleven kansen uit.

Al snel in de tweede helft rondde Hielke Penterman een bal in de zestien af en bracht de spanning weer terug in het duel. De Woerdenaren kregen het lastig met het tempo dat de Rijssense bezoekers op de mat legden. Nadat Sportlust ‘46 dat leek te doorstaan scoorde Givan Werkhoven de gelijkmaker.