Groeneweg 59
4223MG
HOORNAAR
tel. 0183-581770

De roodhemden hebben in de derde divisie A een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij SteDoCo. De ploeg van Jochem Twisker stond bij rust met 0-2 voor in Hoornaar, maar verloor uiteindelijk met 3-2.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Sportlust-aanvaller Joshua Patrick, die de keeper raakte op zijn weg. Aan de andere kant wist SteDoCo niet te profiteren van een slordigheid bij Sanny Monteiro. Namens Sportlust'46 was Patrick echter de gevaarlijkste man. Niet voor niets kopte hij een kleine tien minuten voor rust de 0-1 binnen.
Op slag van rust verdubbelde Kesly den Haag de voorsprong van de bezoekers. Zijn 0-2 mocht er zijn, want hij nam de bal op de slof en schoot de bal vol in de kruising. Zo was er bij rust geen vuiltje aan de lucht voor Sportlust'46.

In de tweede helft zag trainer Jochem Twisker dat SteDoCo snel op 1-2 kwam via een van richting veranderd schot van Jeffrey van Nuland. Het gaf SteDoCo moed. Sportlust was daarna op verdedigen aangewezen. Dat lukte goed, tot vlak voor tijd Yannick Cortie hard de 2-2 binnen knalde. Het was toen nog niet gedaan, want in de extra tijd werd het ook nog 3-2 voor SteDoCo door Joran Schröder. Sportlust'46 kwam nog met een ultiem slotoffensief en claimde nog een penalty, maar die kregen de Woerdenaren niet. Daardoor bleef het bij 3-2 in Hoornaar.
Sportlust'46 haakt daardoor voorlopig af in de subtop van de derde divisie.