Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

De laatste thuiswedstrijd van de competitie heeft Sportlust ’46 niet winnend weten af te sluiten. In eigen huis speelde de ploeg met 2-2 gelijk tegen Harkemase Boys, ondanks dat de ploeg tot tweemaal toe op voorsprong wist te komen.

,,Het was van onze kant bijzonder slap vond ik. We kwamen wel twee keer op voorsprong, maar een overwinning was zeker niet verdiend geweest. Een gelijkspel was qua veldverhoudingen nog wel terecht, maar ik kan niet zeggen dat ik er van genoten heb”, was de duidelijke conclusie van Jochem Twisker over het duel dat hem werd voorgeschoteld door zijn ploeg. ,,Het was van onze kant tempoloos en initiatiefloos. We dachten niet echt na over waar we ons voordeel konden doen.”

In de eerste helft kwamen de Woerdenaren al vroeg op voorsprong te staan via een treffer van Josua Patrick, maar enkele minuten later schoot Nigel Hardenberg de gelijkmaker al snel tegen de touwen. Zo’n twintig minuten voor tijd was het Marley Berkvens die een strafschop wist te benutten, maar wederom was het Harkemase Boys dat weer snel langszij kwam. Mart Dijkstra schoot een hoekschop gelijk achter Roy Rondeltap. ,,Dat was wel een fantastische goal moet ik zeggen. Je moet af en toe ook kunnen accepteren dat iemand iets heel onverwachts doet en dat zo fantastisch uitvoert”, vertelde Twisker over die treffer van Harkemase Boys.

De middag stond verder in het teken van afscheid nemen. Bij Sportlust ’46 vertrokken verschillende spelers waarvan afscheid werd genomen. Het was dan ook om die reden dat Twisker doelman Roy Rondeltap nog een basisplaats gunde. Ook Mitchell van der Veer stond in het basiselftal. Nadat hij terugkeerde van een blessure, moet hij weer op niveau komen. Volgende week zullen de Woerdenaren nog een keer hun sportieve plicht moeten vervullen wanneer de ploeg op bezoek gaat bij RKAV Volendam.