Veiling 2022 - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Veiling 2022

Veiling 2022

veiling_2022.png

De tweede editie van de Sportlust '46 veiling staat alweer voor de deur. Vorig jaar was het een zeer geslaagde avond met medewerking van o.a. Hans van Breukelen en Evert ten Napel. Tijdens deze veiling is John van Zweden onze gast. De behangkoning van Den Haag heeft ooit Swansae City gekocht en kan daar hele verhalen over vertellen.

Naast o.a. de uitbreiding van het clubhuis en de Technohub, gaat er ook een gedeelte van de opbrengst naar Stichting Steun 22Q11. John van Zweden is ambassadeur van deze stichting die zich inzet voor kinderen met een aangeboren afwijking. 

22Q11.png technohub.jpg

Stichting Steun 22Q11
Het 22q11.2 deletiesyndroom is een genetische aandoening. John van Zweden zet zich in voor deze stichting. Er is nog veel onbekend over deze aandoening. De stichting doet aan voorlichting en wil daarnaast een vangnet bieden voor ouders. Een gedeelte van de opbrengst is voor deze stichting.  John is vanuit zijn privésituatie betrokken en ambassadeur van deze stichting. 

De Technohub
Woerden mag enorm trots zijn op het initiatief van De Technohub. Ooit gestart vanuit de Woerdens Techniek Talent heeft het tegenwoordig een eigen onderwijslocatie in Woerden. Hier komen jongeren uit de gehele regio in aanraking met de allernieuwste technieken. Een gedeelte van de opbrengst van de veiling gaat daarom ook besteed worden aan nieuw specifiek lesmateriaal


Het wordt een speciale avond waarbij Jacques de Koning weer onze veilingmeester is en de kavels worden aangeprezen door onze Woerdense Evy Markovits. Iedereen die iets met Sportlust heeft is welkom! Het wordt net als vorig jaar een feestelijke avond!

De opbrengst van de veiling van vorig jaar is goed besteed. Het clubhuis heeft al een enorme metamorfose ondergaan. Het doel van de aankomende veiling is een uitbreiding van ons clubhuis. De vereniging is gegroeid, er is daarom behoefte aan meer ruimte om te vergaderen en te ontmoeten.

clubhuis.png

Voor meer informatie of vragen? Mail naar veiling@sportlust46.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!