Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoravond - Afgelast!

Sponsoravond - Afgelast!

8 maart 2020 12:45


De sponsoravond van vrijdagavond 27 maart is afgelast.

UPDATE! Ook de sponsoravond is helaas afgelast en zal op een later tijdstip worden gehouden.

Vrijdagavond 27 maart om acht uur hebben wij weer een mooie spreker op de sponsoravond voor alle sponsoren, businessclubleden en vrienden van Sportlust ’46. Ook dit jaar zijn wij als sponsorcommissie erin geslaagd om een  aansprekende spreker in de vorm van Erik Hulzebosch voor deze avond te strikken. Nu eens geen bekende persoon uit het voetbal maar uit de schaatswereld!

Tijdens zijn presentatie zal hij de loop van zijn bijzondere carrière als wedstrijdschaatser (marathon en Elfstedentocht) en entertainer smaakvol uiteenzetten. Dit geheel op eigen wijze.

Erik heeft deelgenomen aan “So You Wanna Be A Popstar” en is natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht. Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker.

Erik is altijd al een publiekslieveling geweest. Daarom was hij ook de grootste favoriet voor winst van de Elfstedentocht in 1997. Erik is geen tacticus. Bij de start van een wedstrijd zet hij zijn verstand op nul en beukt door tot de brandstof op is. Tevens had Erik begin 1997 de grootste carnavalskraker met het nummer ‘Hulzebosch’ en was hij vaak te zien en te horen op tv en radio.

Tijdens de avond wordt uiteraard ook in een “natje en een droogje” voorzien! Of wellicht moeten we dat nu hernoemen naar “koek en zopie”. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door De Heeren Bouwmeester.


 

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!