Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bericht van onze Voorzitter

Bericht van onze Voorzitter

18 maart 2020 17:30


Als club en samenleving zijn wij in een uitzonderlijke situatie terecht gekomen. De ontwikkelingen hebben zich in een snel tempo opgevolgd, met als laatste maatregel om alle activiteiten stil te leggen.Beste Sportlust '46 leden,

Als club en samenleving zijn wij in een uitzonderlijke situatie terecht gekomen. De ontwikkelingen hebben zich in een snel tempo opgevolgd, met als laatste maatregel om alle activiteiten stil te leggen.

Zowel competitie, trainingen als samenkomsten liggen tot en met 6 april plat. Ons gehele complex is dan ook, zoals reeds eerder aangegeven, gesloten. Het zijn hele ingrijpende maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus te controleren.

De impact zal voor Sportlust '46 ook groot zijn. De inkomsten staan stil, terwijl de vaste kosten gewoon doorlopen. Het is echter van groot belang dat de maatregelen opgevolgd worden.

Hoe het verdere verloop zal zijn weet op dit moment niemand. Maar houdt vertrouwen dat wij hier met zijn allen uit zullen komen en pas op uw gezondheid!

Met vriendelijke groet,

Jan van den Heuvel
Voorzitter Sportlust '46

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!