Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bericht van onze Voorzitter

Bericht van onze Voorzitter

7 april 2020 9:00


Op dit moment leven wij allemaal in grote onzekerheid en zijn fysieke contacten afgesneden. Ik hoop dat het met u, uw gezin en uw dierbaren goed gaat. Gezondheid is het belangrijkste dat nu telt.


Schermafbeelding_2020-04-07_om_09.10.54.png

Beste Sportlust 46 leden,

Op dit moment leven wij allemaal in grote onzekerheid en zijn fysieke contacten afgesneden. Ik hoop dat het met u, uw gezin en uw dierbaren goed gaat. Gezondheid is het belangrijkste dat nu telt.


Ontwikkelingen en besluiten hebben elkaar in snel tempo opgevolgd. Sinds een paar weken gaat het alleen nog maar over het Corona virus, het lijkt wel of er verder in de wereld niets meer gebeurt wat het vermelden waard is. Bij het journaal en bij talkshows wordt nergens anders meer over gesproken. Onze voetbalanalisten hebben plaats gemaakt voor Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg en Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse I.C Vereniging
.

Hoe anders was het, zoals op een mooie zaterdagmorgen in 2019. De zon schijnt uitbundig op ons complex, de parkeerplaats is afgeladen vol, het is druk, op alle velden wordt gevoetbald door de jeugd. De coaches en leiders geven aanwijzingen, langs de velden staan belangstellende ouders, opa’s en oma’s. De kantine is gezellig vol, de mensen nemen hun koffie mee het terras op om van de zon te genieten. Het geheel maakt mij blij en trots.


Het contrast met afgelopen zaterdagmorgen is heel groot. De enige overeenkomst is dat ook nu de zon uitbundig schijnt, maar verder is alles leeg en verlaten. Een gevoel van kwetsbaarheid overheerst nu bij mij. Het is de situatie waarin wij momenteel leven, maar wij zullen hier gezamenlijk door heen moeten. Samen gaat het ons, ook als vereniging, lukken!


De KNVB heeft inmiddels besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet meer worden hervat, begrip daar voor. Ik weet dat wij op dit moment gezien de huidige wereldwijde situatie alles in het perspectief moeten plaatsen. Maar de keuze van geen promotie/degradatie voelt helaas wel onwerkelijk, zeker omdat ruim 2/3 van de competities gespeeld zijn. 

Voor de ene vereniging die stijf onderaan staat valt deze beslissing gunstig uit, voor de ander, waaronder ons eerste elftal ongunstig. Ik vind dat wanneer je de trotse koploper bent in de Hoofdklasse je daarover best teleurgesteld mag zijn. Neem niet weg dat wij ongelooflijk trots mogen zijn op de prestaties van onze selectie, technische staf en begeleiding. We spreken de wens en het vertrouwen uit dat dit volgend seizoen een vervolg zal krijgen. 


Wij hopen dat het ons gegeven is, als afsluiting van dit bijzondere seizoen, om in juni een leuke dag te organiseren. Een dag voor zowel jeugd, senioren, leden, sponsoren, vrijwilligers en alle andere personen die Sportlust '46 een warm hart toedragen.

Tegen alle vrijwilligers die zich, ook in deze moeilijke tijd, nog steeds inzetten voor de club wil ik tot slot zeggen: “Dank jullie wel!” En tegen u allen, laten wij met elkaar solidair blijven aan onze mooie club en ons richten op het komende seizoen. 
Ik wens u en uw families allen een goede gezondheid toe, gezondheid gaat voor alles!

Met vriendelijke groet,

Jan van den Heuvel

Voorzitter Sportlust '46

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!