Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Eerste week Voetbalkamp vol!

Eerste week Voetbalkamp vol!

6 juli 2020 20:15


Je voetbaldroom beleven tijdens de vakantie? In de zomervakantie is Sportlust '46 het kloppende voetbalhart van het groene hart, waar voetbalbeleving en spelplezier de boventoon voeren. Vier dagen lang zorgt Sportlust '46 voor stralende gezichten en een ultiem vakantiegevoel bij jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar.

SPORTLUST.png

Je voetbaldroom beleven tijdens de vakantie? In de zomervakantie is Sportlust '46 het kloppende voetbalhart van het groene hart, waar voetbalbeleving en spelplezier de boventoon voeren. Vier dagen lang zorgt Sportlust '46 voor stralende gezichten en een ultiem vakantiegevoel bij jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar.

Wat kun je verwachten?
– Je eigen Sportlust '46 voetbalkamp t-shirt
– Lunch, tussendoortjes en drinken
– Vrijdagmiddag voetbalspelenkermis met gevarieerd programma 
– Begeleiding van gekwalificeerde trainers en selectiespelers
– Sportlust '46 Voetbalkamp Certificaat
– Kans om gescout te worden
– Kans op leuke voetbalprijzen 

Kortom een kamp boordevol activiteiten waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen. Of je nou alleen, met een vriend(in) of met je hele team wil komen, het Sportlust '46 Voetbalkamp is voor iedereen. Ook als je (nog) niet op voetbal zit, ben je welkom. De kosten bedragen € 125,00 voor leden, niet-leden betalen € 150,00.

De eerste week is innmiddels vol! Voor de tweede week 25-28 augustus zijn nog een aantal plekken beschikbaar; Schrijf je hier nu in!

Klik hier voor meer informatie over het Sportlust '46 voetbalkamp

 

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!