Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacatures BluePrint Automation

Vacatures BluePrint Automation

15 december 2019 9:15


Wil jij graag werken bij BluePrint Automation? Bekijk dan onze actuele vacatures. Ben je geïnteresseerd naar jou mogelijkheden binnen BPA, maar staat er geen passende vacature op onze website? Stuur dan ons jouw CV en motivatie en dan neemt onze recruiter binnen 2 weken contact met je op!BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor A-merken in de voedingsindustrie. Per jaar ontwerpen, assembleren én installeren wij 170 machines vanuit onze productielocatie in Woerden.

Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 30 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd bekend vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening. In de vestiging in Woerden werken momenteel 300 gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een informele, dynamische en open cultuur, waarin naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning.

Ben je geïnteresseerd naar jou mogelijkheden binnen BPA, maar staat er geen passende vacature op onze website? Laat dan  jouw CV en motivatie achter en dan neemt onze recruiter binnen 2 weken contact met je op!  N.B. deze vacature is niet bedoeld om externe kandidaten aan te bieden.

Bron: BluePrint Automation
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!