Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Dunavast nieuwe jeugdsponsor

Dunavast nieuwe jeugdsponsor

12 oktober 2020 21:00

Patrick Verdoold

Dunavast nieuwe jeugdsponsor! Dunavast ondersteunt de jeugdafdeling van Sportlust’46 met een substantiële bijdrage voor een periode van vijf jaar. Hiermee wordt de vereniging in staat gesteld om te blijven investeren in de jeugd.

Dunavast.png

 

In deze onzekere tijd zijn wij heel blij dat afgelopen zaterdag Aart Jan Verdoold namens Dunavast een nieuw sponsorcontract heeft getekend. Dunavast ondersteunt de jeugdafdeling van Sportlust’46 met een substantiële bijdrage voor een periode van vijf jaar. Hiermee wordt de vereniging in staat gesteld om te blijven investeren in de jeugd. Onderdeel van de sponsoring is ook een kledingfonds voor kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben om ze in een juist Sportlust outfit te steken. Binnen de vereniging krijgen wij vaker een dergelijk verzoek en werd hier al creatief mee omgegaan om een kind te helpen. Wij zijn heel blij dat in samenwerking met Dunavast hier nu meer mogelijkheden voor zijn. Informatie over de werking van dit fonds staat op de website en ook de materiaalcommissie weet hier uiteraard meer van.

Vanuit Sportlust zijn wij heel blij met het vertrouwen dat Aart Jan Verdoold uitspreekt naar de vereniging om in deze tijd voor een periode van vijf jaar onze vereniging financieel te ondersteunen.

Bron: Sportlust'46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!