Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Luba tekent voor twee jaar bij.

Luba tekent voor twee jaar bij.

22 juli 2021 13:15

Patrick Verdoold

Luba blijft ook de komende twee seizoenen hoofdsponsor van het damesteam van Sportlust '46.

luba_2.jpg

Tijdens het voetbalkamp bij Sportlust '46 zijn de handtekeningen gezet onder een nieuw sponsorcontract. Luba ondersteunt al jaren het damesvoetbal bij Sportlust '46 en blijft dat ook de komende twee jaren doen. Luba, gevestigd aan de Rijnstraat, is lokaal actief en dat blijkt wel door de betrokkenheid bij Sportlust '46.

Mede door hun bijdrage, wordt het damesteam volledig in het nieuw gestoken. Daar is Shannon Hoogenboom, al jaren een vaste kracht van het team, best trots op. Heb je zin om te voetballen bij de dames van Sportlust '46? Dan kan je via dit mailadres je interesse doorgeven, maar je kan natuurlijk ook gewoon langskomen. 

Anne-Marie Vink en Aniek Renssen van de vestiging in Woerden kwamen op de club tijdens het jaarlijkse voetbalkamp van de jeugd. Het was een gezellige bedrijvigheid op de club. Luba merkt ook dat er veel bedrijvigheid is in Woerden en kunnen altijd nieuwe kandidaten gebruiken. Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB en is sterk in banen in de logistieke, industriële en administratieve sector.

 

 

 

 

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!