Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Struik soepbus op Après-ski Party

Struik soepbus op Après-ski Party

3 februari 2020 19:30


Onze hoofdsponsor Struik heeft voor het aankomende Après-ski Party hun soepbus beschikbaar gesteld. Hieruit wordt de hele middag heerlijke erwtensoep en broodjes worst geserveerd. Dus ook aan de inwendige mens wordt gedacht a.s. zaterdag ;-)Onze hoofdsponsor Struik heeft voor het aankomende Après-ski Party hun soepbus beschikbaar gesteld. Hieruit worden de hele middag heerlijke erwtensoep en broodjes worst geserveerd. Dus ook aan de inwendige mens wordt gedacht a.s. zaterdag!

Over Struik

Struik Foods is een familiebedrijf gevestigd op de Veluwe. Al twee generaties lang maken ze, met veel vakmanschap, de allerlekkerste soepen, bouillons, vleesconserven en sauzen. Het bedrijf staat in de Food Valley van Nederland. Deze Gelderse regio is wereldwijd bekend omdat men hier voorop loopt in de ontwikkeling van goede, gezonde en duurzame voeding.

Elke dag gaat men enthousiast aan de slag om producten te ontwikkelen met de beste, de lekkerste en de meest natuurlijke kwaliteit. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van veel verse ingrediënten en geen onnodige E-nummers toe te voegen (bijvoorbeeld geen smaakversterker oftewel MSG, E621).

Ook hecht men veel waarde aan de keurmerken ‘Beter Leven’ van de Dierenbescherming en van de European Vegetarian Union. Struik is er dan ook trots op dat vrijwel al haar producten deze keurmerken dragen. En wij zijn trots op zo'n hoofdsponsor!

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!