Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

10 jaar Dema Interieurbouw

10 jaar Dema Interieurbouw

16 februari 2020 19:00


Dema Interieurbouw bv is het bedrijf van Wim Wilbrink en Peter van der Maat. Twee enthousiaste en gedreven ondernemers die na hun LTS-opleiding vele jaren in de praktijk werkten als meubelmaker en interieurbouwer. Dema bestond vorig jaar 10 jaar, bekijk hier de jubileumvideo.

Dema Interieurbouw is een veelzijdige specialist in meubelmakerij en interieurinrichting. Alles wat Dema bouwt is maatwerk. Elk meubel en interieuronderdeel is uniek, zowel voor de particuliere als zakelijke klant.

Of het gaat om een eigen ontwerp of dat van een interieurarchitect: Dema vertaalt alle mogelijke ideeën van architecten naar de praktijk. Wij bouwen alles geheel naar wens tot een kwalitatief perfect eindresultaat dat voldoet aan de juiste sfeer, kleur, vorm en gebruikswensen.

We zijn gewend aan maatwerk en verwerken in onze werkplaats vele soorten materialen, zoals massief hout, MDF, HPL (laminaat), diverse kunststoffen, roestvast staal (RVS) en decoratief plaatmateriaal.

Van wandmeubel, keuken tot compleet winkel- of kantoorinterieur: elk project pakken we aan met evenveel betrokkenheid en liefde voor ons vak. Dankzij een vertrouwd netwerk van partners met aanvullende expertise (van interieurarchitect tot materialenleveranciers) kunnen wij de complete uitvoering van een nieuw interieur van begin tot eind te realiseren.

Naast kwaliteit en maatwerk draait het in onze aanpak om korte lijnen en openheid. Door onze nauwe betrokkenheid bij alle stappen van een project blijven de wensen van de klant centraal staan. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan en is nazorg vrijwel niet nodig. Zodra wij klaar zijn en het interieur is geplaatst en afgewerkt, is het ook echt af.

Video 10 jaar DEMA

Bron: DEMA
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!