Thuistoernooien Jeugd - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Thuistoernooien Jeugd

Thuistoernooien Jeugd


paastoernooi_jeugdteams_2023.png

 

Op de velden van Sportlust ‘46 werd op de 2de paasdag een jeugdvoetbal toernooi georganiseerd. Ouderwets lekker een toernooi voetballen met vooral blije gezichten van de jeugdige voetballertjes.
Het was wel fris maar dat weerhield de spelers en speelsters van de 115 deelnemende teams in de categorieën JO8 t/m JO14 en MO12 en MO15 er niet van om met elkaar de sportieve strijd aan te gaan. Uiteindelijk gingen de poule winnaars met de beker naar huis.  Maar alle spelers en speelsters ontvingen voor hun prestatie een toernooivaantje dus eigenlijk was iedereen bij ons een winnaar.

📸Klik hier voor alle foto's van het paastoernooi

Mede dankzij de tomeloze inzet van alle vrijwilligers, scheidsrechters en organisatoren van onze vereniging is dit paastoernooi weer een schitterende herinnering geworden !

Kortom een sportieve en onvergetelijke toernooi dag die zeker volgend jaar op 2de paasdag weer voor herhaling vatbaar is!

Met vriendelijk groet, 

Paas toernooicommissie
Sportlust '46

paastoernooi@sportlust46.nl
website_meester_henny_toernooi.png

18 April 2022 waren de velden bij Sportlust ’46 het decor van een zeer sportief en geslaagde Henny van Muijen jeugdvoetbaltoernooi.  Klik hier voor  de foto's 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!