Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De zaterdag van...

De zaterdag van...

De zaterdag van Pieter 't Hart

17 januari 12:00  Vrijwel elke zaterdag is Pieter in beeld als clubscheidsrechter en dan met name bij de junioren Vrijdagavond zet hij zijn sporttas klaar, bekijkt even de website van de club en de mail van de wedstrijdsecretaris of er soms nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma zijn opgetreden. Meestal fluit Pieter om 11.00 uur zodat hij de middag vrij is en ook bij het eerste elftal kan gaan kijken.meer »


De zaterdag van Dick Blonk

14 december 19:45  Dick Blonk is vanaf kleins af aan te vinden langs en op de Sportlustvelden. Hij speelde jarenlang als rechtsbuiten bij Sportlust ’46. In 1999 volgde Dick zijn vader Piet Blonk op als secretaris van Sportlust ’46. In 2003 nam Dick even pauze van zijn vrijwilligerstaken bij Sportlust, maar in 2015 is hij weer teruggekomen als secretaris en maakt hij deel uit van het bestuur.meer »


De zaterdag van Sporty

15 november 20:00  Heb jij hem al gezien?! De meest trouwe en slimme viervoeter van Woerden en omgeving: “Sporty”. Hij is dé mascotte van Sportlust ’46. Sporty is vooral betrokken bij de activiteiten voor de jeugd van Sportlust ’46. Op zaterdagochtend is Sporty vaak al vroeg aanwezig op het terrein van Sportlust ’46. Samen met veel enthousiaste jongens en meiden doet Sporty mee met de puppie trainingen. Daar laat hij alle jongens en meiden zijn voetbalkunsten zien.meer »


De zaterdag van Martijn Schot

12 oktober 20:00  Martijn Schot is dit seizoen begonnen als coördinator van de middenbouw van Sportlust ’46. Hiervoor is Martijn zeven jaar leider geweest van het team van zijn zoon. Martijn is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdteams JO13 t/m de JO15. Hij is aanspreekpunt voor de leiders van deze teams, waarbij ons hoofd jeugdopleidingen het aanspreekpunt is voor de trainers. Daarnaast kunnen ouders of spelers Martijn altijd bereiken als ze er met een leider of trainer niet uitkomen.meer »


De zaterdag van Jan Moes

14 september 20:00  Jan Moes is al ruim 30 jaar vrijwilliger bij Sportlust ’46. Jan begeleidt de Pupil van de Week. Wanneer het eerste elftal van Sportlust ‘46 een thuiswedstrijd speelt, is Jan meestal rond 13.00 uur aanwezig. De Pupil van de Week meldt zich bij hem en samen nemen ze door wat er deze middag allemaal gaat gebeuren. “Dit met als doel er voor te zorgen dat de jeugdspeler zich op zijn gemak voelt,” aldus Jan.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!