Even aan u voorstellen VV Nieuw Lekkerland

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
vv WNC

 • Zaterdag 23 maart 2019 14:30
 • Wedstrijdsponsor:
  TiPTOP wasserette
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Floris van Duuren
 • Wedstrijdbal:
  Jan Spruijt
 • 6 september 2018 11:28

  Sportlust ’46 speelt komend seizoen weer in de 1e klasse C van de KNVB.  

  De komende weken zullen wij van Sportlust TV alle tegenstanders aan u voorstellen. 

  Deze week vv Nieuw Lekkerland.:


  VV Nieuw-Lekkerland is een op 21 april 1932 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Nieuw-Lekkerland, Zuid-Holland, Nederland. De thuiswedstrijden worden op het in 2012 betrokken complex aan de zuidrand van het dorp gespeeld. Het standaardelftal speelt sinds de degradatie uit de Hoofdklasse (zaterdag B) in het seizoen 2012/13 in de Eerste klasse zaterdag, voor het seizoen 2018/19 is het dus net als Sportlust ’46 ingedeeld in 1C van Zuid-I,


  Het standaardelftal werd zes keer klasse kampioen. In het seizoen 2009/10 eindigde het team op de vierde plek in 1C, dankzij de invoering van de Topklasse goed voor directe promotie naar de Hoofdklasse. Hier verbleef het drie opeenvolgende seizoenen. In het seizoen 1984/85 speelde Nieuw-Lekkerland twee wedstrijden om de KNVB beker tegen PEC Zwolle. De eerste wedstrijd werd in Nieuw-Lekkerland met 3-3 gelijkgespeeld. De replay in Zwolle werd met 1-3 verloren.

  Afgelopen seizoen eindigde Nieuw Lekkerland in de eerste klasse B op de 9e plaats.


  Selectie Nieuw-Lekkerland


  Keepers: Edward de Groot,Tim Verweij (nieuw, A1)

  Verdediging: Gert-Jan Stout, Marc Kruijper, Terry van der Waal, Daan Hol, Thom den Besten (nieuw, A1), Christiaan de Jong (nieuw, VV Streefkerk), Walter Heijkoop (nieuw, VV De Alblas),Martijn Groen.

  Middenveld: Thom Versluis, Niels Brekelmans, Raymon Slagboom (nieuw, was gestopt, speelde in lager elftal), Kevin Korrel, Wim de Jong en Sjoerd Slob.

  Aanval: Jeroen Wolf, Lennert de Vries (nieuw, VV Streefkerk), Wesley Labrijn (nieuw, A1), Okan Arslan, Tonnie Stok en Issa Gitenga (nieuw, 2e elftal)