Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

Hoe is het nu met: Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop

2 juli 16:00  In het kader van het naderend jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. De interviews zijn gefaciliteerd en opgenomen door SportInside.tv Kijk mee naar "Hoe is het nu met Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop. meer »


Versoepelingen

25 juni 18:45  Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbalmeer »


Voetballen met publiek!

18 juni 19:45  Het aantal coronabesmettingen is snel gedaald en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Op 26 juni wordt stap 4 van het openingsplan gezet en gaat alles open op 1,5 meter afstand. Daarom zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.meer »


ALV met zomerse temperaturen.

18 juni 10:30  Afgelopen donderdag 17 juni was er een Algemene ledenvergadering onder tropische omstandigheden. Dankzij de versoepelingen, was het ook weer mogelijk om deze ledenvergadering weer te houden in ons clubhuis.meer »


Uitnodiging ALV

16 juni 8:30  Het Bestuur van Sportlust ’46 nodigt u uit de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, deze wordt gehouden op donderdag 17 juni 2021 om 19.30 uur in ons clubhuis aan de Waardsedijk te Woerden. Let op! Vooraf aanmelden verplicht.meer »


Corona update; aangepaste richtlijnen

1 juni 21:15  Per 5 juni volgt  de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen, groepslessen zijn toegestaan en de deuren van sportkantines onder voorwaarden weer open kunnen.meer »


Corona update

16 mei 12:30  Als de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen, zet het kabinet per 19 mei de tweede stap in het heropeningsplan, inclusief versoepelingen voor de binnen- en buitensport. We zijn blij dat er hiermee een stapje de goede richting op wordt gezet. Al zijn we natuurlijk niet tevreden dat het voor een grote groep voetballers nog steeds niet mogelijk is te doen wat ze het liefste doen: als team trainen en wedstrijden spelen.meer »


Interview met René Baelde

14 mei 20:00  Zaterdag zendt Sportinside.tv een interview uit met bestuurslid Rene Baelde. Aanvang van de uitzending is 14.00 uur en live te volgen via Sportinside.tv.meer »


Corona en contributie

1 mei 13:45  Door de coronamaatregelen hebben we de afgelopen maanden niet volledig kunnen doen waarvoor we lid zijn van Sportlust ’46, het spelen van wedstrijden, volledig trainen, langs de lijn wedstrijden en trainingen bekijken of gezellig bij elkaar zijn in ons clubhuis. Het einde van de maatregelen is in zicht maar op dit moment is het onzeker hoelang het nog gaat duren.meer »


Bestuurs update 04-21

30 april 9:15  Op donderdag 22 april werd er weer vergaderd waar diverse onderwerpen werden besproken. meer »


Eerste digitale ALV

28 maart 15:00  Gistermiddag was de eerste digitale ALV in de historie van Sportlust '46. Zo'n 50 personen volgde thuis de livestream vanuit ons clubhuis en meer dan 100 leden stemde digitaal.meer »


Stemprocedure ALV

24 maart 10:45  Op zaterdag 27 maart wordt om 16:00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Er dient gestemd te worden over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. Het is mogelijk om tijdens de digitale vergadering te stemmen, maar omdat het nu digitaal gaat, kan het ook vooraf. meer »


Gerhart de Jong, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:30  Naast het voetballen is Gerhart de Jong al jaren actief binnen de vereniging. Hij is kandidaat bestuurslid en hij stelt zich graag voor. Lees verder om meer van Gerhart te weten te komen.meer »


Gerda Boere, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:00  Gerda Boere is geen onbekende binnen Sportlust '46 en wordt vanuit het bestuur voorgedragen om de functie van secretaris binnen de vereniging op te gaan vullen. Lees verder om meer over Gerda te weten te komen. meer »


A.s. donderdag erehaag voor Gijs den Daas

14 maart 12:30  Donderdag a.s. zal de uitvaart van Gijs den Daas zijn. Hierbij kunnen slechts een beperkt aantal personen bij aanwezig zijn. Om onze leden de mogelijkheid te bieden afscheid van Gijs te nemen zullen wij a.s. donderdag 18 maart a.s. tezamen een erehaag gaan vormen op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck.meer »


In memoriam Gijs den Daas

13 maart 17:30  Van de week ontvingen wij het droevige bericht dat Gijs den Daas op 63 jarige leeftijd is overleden. Gijs lag al enkele weken ernstig ziek in het ziekenhuis en is daar uiteindelijk ook overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.meer »


Digitaal spreekuur bestuur

12 maart 12:30  Er zijn vooruitlopend op de ALV, twee digitale spreekuren via Zoom. Deze worden gehouden op dinsdag 23 maart (met aanwezigheid Kascontrolecommissie, en donderdag 25 maart, beide vanaf 19:00 uur. Aanmelden hiervoor kan via secretaris@sportlust46.nl. meer »


Algemene Ledenvergadering 27 maart 2021

12 maart 12:00  Op zaterdagmiddag 27 maart zal om 16:00 de online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. In deze vergadering wordt gestemd over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. meer »


Bestuursupdate

10 maart 19:45  Donderdagavond 26 februari kwam het bestuur weer online bij elkaar. Bij de start van de vergadering is stilgestaan bij het overlijden van Henny van Muijen. Er is o.a. gesproken over het opstarten van een Voetbalacademie en hierover volgt binnenkort meer nieuws.meer »


Erehaag voor Henny van Muijen

1 maart 21:15  Woensdag a.s. zal de uitvaart van Henny zijn. Helaas kunnen daar slechts een aantal personen/leden bij aanwezig zijn. Namens het bestuur van Sportlust '46 zal onze Voorzitter Jan van den Heuvel onze leden vertegenwoordigen. Wel willen wij op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck onze leden de mogelijkheid bieden om toch afscheid van Henny te kunnen nemen.meer »


In memoriam Henny van Muijen

24 februari 20:00  Woensdagmiddag bereikte ons het trieste bericht dat Henny van Muijen op 70 jarige leeftijd is overleden. Henny was al enige jaren ziek en ondanks vele tegenslagen herstelde Henny vaak weer waardoor hij alles weer positief inzag en er weer zin in had, maar uiteindelijk heeft de ziekte toch gewonnen.meer »


Competities senioren categorie A niet hervat

24 februari 13:30  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »


Corona update

23 februari 20:00  Het kabinet heeft dinsdagavond de regels voor het buiten sporten in groepsverband versoepeld. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar (dus voor mensen jonger dan 27 jaar) worden teamsporten vanaf dinsdag 3 maart weer toegestaan. De komende dagen gaan we bekijken hoe we hier vorm aan gaan geven.meer »


Incasso contributie

23 februari 18:00  Corona heeft helaas een grote impact op ons allemaal, dus ook op onze mooie vereniging. We realiseren ons dat er door alle maatregelen, vooral voor onze senioren leden minder mogelijkheden geweest zijn om te voetballen. meer »


Betreden velden buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden

19 februari 21:15  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de vereniging buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden de velden te betreden. Desondanks heeft de politie vandaag geconstateerd dat dit helaas toch het geval is. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking. Bovenstaande geldt uiteraard ook voor onze leden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!