Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

Sportlust ’46 – FC Utrecht 20 oktober om 18.45 uur

28 september 15:30  Het speelschema voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is bekend. Sportlust '46 speelt op 20 oktober a.s. om 18.45 uur op Sportpark Cromwijck tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd zal ook live worden uitgezonden op ESPN. Meer informatie over de kaartverkoop volgt.meer »


Stand van zaken Grote Clubactie

26 september 14:45  Wij ervaren groot enthousiasme onder onze jeugd om loten te verkopen van de Grote Clubactie voor onze vereniging! En daar zijn wij SUPERTROTS op!! Met de ‘online’ verkoopmethode kunnen wij én de lotenverkopers zélf direct zien hoeveel loten zij al verkocht hebben. Alléén via de ‘online’ verkoopmethode zijn al meer dan 1100 loten verkocht.meer »


Start grote clubactie

22 september 10:00  Dit jaar geen traditionele Sportlust '46 najaarsloterij, maar de Grote Clubactie! loterij. Zaterdag 24 september a.s. start de Grote Clubactie. Koop loten om onze vereniging te steunen. Onze jeugdleden gaan langs de deur, het is mogelijk om online loten of via machtigingsformulier loten te kopen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? Zodat we samen nog meer mooie momenten op de club kunnen beleven? De jeugdleden en teams die de meeste loten verkopen kunnen mooie prijzen winnen. meer »


Stage lopen bij Sportlust '46

13 september 16:15  Sportlust '46 verwelkomt de eerste groep stagiairs. Dit zijn 8 van de 17 jongens en meiden die ervoor gekozen hebben om dit seizoen bij Sportlust'46 hun stage te lopen. Ze komen overal vandaan: van het Kalsbeek College, De Minkema, het ROC Sportcollege Utrecht en zelfs het CIOS Arnhem.meer »


Het nieuwe voetbalseizoen

4 september 9:45  En dan…na een veel te korte zomervakantie begint het ineens allemaal weer. School, werk, maar ook het nieuwe voetbalseizoen staat plotseling voor de deur. Ik weet natuurlijk niet hoe jullie dat allemaal ervaren, maar voor mijn gezin is het elk jaar weer een erg drukke periode. Vanuit de vrijheid van de vakantie weer iedereen in een vast stramien krijgen is geen vanzelfsprekendheid.meer »


Redactieversterking gezocht

25 augustus 15:15  Heb jij een passie voor tekst, marketing en social media, en zou jij willen helpen het Sportlust '46 verhaal te vertellen via o.a. onze website en op social media? Meld je dan aan!meer »


Barpersoneel gezocht!

17 augustus 12:45  Wil jij een leuke bijbaan en tegelijkertijd de Sportlust '46 helpen, dan is dit je kans. We zijn dringend op zoek naar barpersoneel die op zaterdag ons gezellige team willen versterken. We zoeken mensen voor de friet/visverkoop (vanaf 16 jaar) en voor de bar. (vanaf 17 jaar). Ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Vanzelfsprekend staat er een leuke financiële vergoeding tegenover.meer »


Kort verslag ALV 10 juni 2022

30 juli 13:30  Een korte terugblik op de Algemene Ledenvergadering van 10 juni 2022. In deze vergadering zijn een aantal belangrijk punten en ook besluiten genomen.meer »


UPDATE: Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2022-2023

20 juli 15:00  Uopdate van de voorlopige indeling Jeugdteams. Deze indeling is samengesteld door trainers en leiders samen met de (technische) coördinatoren. meer »


Bedankje van de Opa van de pupil van de week

13 juni 20:45  Geweldig ontvangst pupil van de week Koen. Graag wil ik Sportlust een groot compliment maken voor de wijze waarop dit evenement was georganiseerd. Dat geldt met name voor Jan Moes, die vrijwel de gehele avond aan de zijde van Koen was te vinden. Ook wij mochten als opa en oma van die gastvrijheid genieten. Zo werd het vooral voor hem een onvergetelijke avond!meer »


Patrick Lammertse gekozen tot bestuurslid Jeugd

13 juni 12:00  NIEUWS | Patrick liep al enige tijd mee in het bestuur en werd afgelopen vrijdag door de algemene ledenvergadering gekozen tot het nieuwe bestuurslid Jeugd.meer »


Dick Blonk benoemt tot erelid

11 juni 9:45  Dick Blonk is vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering van Sportlust '46 benoemd tot erelid. De aanwezige leden in het clubhuis stemden unaniem in met een voorstel van het bestuur. Dick heeft ontelbare verdiensten voor Sportlust '46 verricht en ontving uit handen van Voorzitter Jan van den Heuvel de bijbehorende dikverdiende onderscheiding!meer »


Herinnering uitnodiging Algemene Ledenvergadering

7 juni 10:45  Het Bestuur van Sportlust ’46 nodigt haar leden uit de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, deze wordt gehouden op vrijdag 10 juni 2022 om 19.30 uur in ons clubhuis aan de Waardsedijk te Woerden.meer »


Huldiging Jeugdkampioenen

6 juni 13:30  Afgelopen zaterdag zijn in de rust van de 3e divisie wedstrijd Sportlust '46 - DVS '33 Ermelo, alle 12 jeugdteams die kampioen geworden zijn in het seizoen 2021-2022 gehuldigd. meer »


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

22 mei 11:00  Het Bestuur van Sportlust ’46 nodigt haar leden uit de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, deze wordt gehouden op vrijdag 10 juni 2022 om 19.30 uur in ons clubhuis aan de Waardsedijk te Woerden.meer »


Wij stellen graag aan jullie voor...

20 mei 14:15  Wij stellen graag aan jullie voor: Patrick Lammertse en Ron Lekkerkerker. Zij gaan de komende jaren de jeugdafdeling van Sportlust '46 ondersteunen.meer »


Bestuursupdate (april 2022)

25 april 11:15  Bestuursvergadering van 21 april 2022. Besproken punten: Aandacht voor het complex m.b.t. velden, doelen, ballen en overige materialen, Ruimte gebruik , Jeugd, budgetten, verplaatsing alv naar 10 juni, 2e elftal en JO<23.meer »


Zaterdag geen live stream Sparta N. - Sportlust '46

21 april 19:15  Voor de supporters van Sportlust '46 die de topper vanaf de bank willen volgen hebben we helaas slecht nieuws. Van de wedstrijd in Nijkerk tegen Sparta zal geen livestream beschikbaar zijn. "Tot teleurstelling van het bestuur beroept Sparta Nijkerk zich op het recht om de live uitzending van deze wedstrijd via Sportinside.tv te verbieden", meldt bestuurslid René Baelde.meer »


Bestuursupdate (maart 2022)

19 maart 11:15  Donderdag 17 maart kwam het Bestuur bij elkaar voor een bestuursvergadering en zijn onder andere de volgende punten besproken: Jeugd, Inhaalwedstrijden, Toernooien, Aanbouw clubhuis, Vorming 2e elftal, Oekraïne, Stagiaires, Scheidsrechters en leden taken. meer »


Jochem Twisker tekent contract

11 maart 21:15  We meldden al eerder dat Jochem Twisker de opvolger zou worden van Patrick Loenen. Vandaag tekende hij het contract dat hem tot medio 2023 aan de club bindt.meer »


Nieuwe voetbalpiramide opbouw

11 maart 13:00  Het voetballandschap beweegt mee met de tijd en verandert continu. In de afgelopen 130 jaar is het competitiemodel uitgegroeid tot een piramidemodel. De bodem van de piramide bestaat uit een groot aantal Vijfde klassen en aan de top hebben we één Tweede divisie waarin de beste amateurclubs uitkomen. Nu zien we de laatste jaren dat deze piramide langzaam scheef aan het groeien is. meer »


Aanvoerdersband in Oekraïense kleuren

3 maart 13:00  Uit solidariteit met het Oekraïense volk zal aanvoerder Nick Verhagen a.s. zaterdag in de topper tegen Sparta Nijkerk een speciale aanvoerdersband in de kleuren van Oekraïne dragen.meer »


Op zaterdag alleen nog cashless betalen

1 maart 20:00  In navolging van het cashless betalen op de doordeweekse dagen en de zaterdagmiddag, stapt Sportlust ’46 met ingang van 29 januari a.s. ook op de zaterdag volledig over op Cashless betalen. meer »


Bestuursupdate (februari 2022)

28 februari 16:00  Besproken agenda punten: 2e Elftal, Periode titel en feestje, Voetbalkamp, Bestuurslid Jeugd en de uitbreiding van het clubhuis.meer »


Wat te doen als iemand in mijn team positief getest heeft?

26 januari 20:00  In het geval van een positieve test in je team is het verstandig om zo snel mogelijk, via de betrokkene, te schakelen met de GGD. Zij doen een bron- en contactonderzoek en zullen aangeven welke regels gelden voor contacten die voortkomen uit het bron- en contactonderzoek zoals de teamgenoten van de speler.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!