Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

Eerste digitale ALV

28 maart 15:00  Gistermiddag was de eerste digitale ALV in de historie van Sportlust '46. Zo'n 50 personen volgde thuis de livestream vanuit ons clubhuis en meer dan 100 leden stemde digitaal.meer »


Stemprocedure ALV

24 maart 10:45  Op zaterdag 27 maart wordt om 16:00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Er dient gestemd te worden over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. Het is mogelijk om tijdens de digitale vergadering te stemmen, maar omdat het nu digitaal gaat, kan het ook vooraf. meer »


Gerhart de Jong, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:30  Naast het voetballen is Gerhart de Jong al jaren actief binnen de vereniging. Hij is kandidaat bestuurslid en hij stelt zich graag voor. Lees verder om meer van Gerhart te weten te komen.meer »


Gerda Boere, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:00  Gerda Boere is geen onbekende binnen Sportlust '46 en wordt vanuit het bestuur voorgedragen om de functie van secretaris binnen de vereniging op te gaan vullen. Lees verder om meer over Gerda te weten te komen. meer »


A.s. donderdag erehaag voor Gijs den Daas

14 maart 12:30  Donderdag a.s. zal de uitvaart van Gijs den Daas zijn. Hierbij kunnen slechts een beperkt aantal personen bij aanwezig zijn. Om onze leden de mogelijkheid te bieden afscheid van Gijs te nemen zullen wij a.s. donderdag 18 maart a.s. tezamen een erehaag gaan vormen op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck.meer »


In memoriam Gijs den Daas

13 maart 17:30  Van de week ontvingen wij het droevige bericht dat Gijs den Daas op 63 jarige leeftijd is overleden. Gijs lag al enkele weken ernstig ziek in het ziekenhuis en is daar uiteindelijk ook overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.meer »


Digitaal spreekuur bestuur

12 maart 12:30  Er zijn vooruitlopend op de ALV, twee digitale spreekuren via Zoom. Deze worden gehouden op dinsdag 23 maart (met aanwezigheid Kascontrolecommissie, en donderdag 25 maart, beide vanaf 19:00 uur. Aanmelden hiervoor kan via secretaris@sportlust46.nl. meer »


Algemene Ledenvergadering 27 maart 2021

12 maart 12:00  Op zaterdagmiddag 27 maart zal om 16:00 de online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. In deze vergadering wordt gestemd over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. meer »


Bestuursupdate

10 maart 19:45  Donderdagavond 26 februari kwam het bestuur weer online bij elkaar. Bij de start van de vergadering is stilgestaan bij het overlijden van Henny van Muijen. Er is o.a. gesproken over het opstarten van een Voetbalacademie en hierover volgt binnenkort meer nieuws.meer »


Erehaag voor Henny van Muijen

1 maart 21:15  Woensdag a.s. zal de uitvaart van Henny zijn. Helaas kunnen daar slechts een aantal personen/leden bij aanwezig zijn. Namens het bestuur van Sportlust '46 zal onze Voorzitter Jan van den Heuvel onze leden vertegenwoordigen. Wel willen wij op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck onze leden de mogelijkheid bieden om toch afscheid van Henny te kunnen nemen.meer »


In memoriam Henny van Muijen

24 februari 20:00  Woensdagmiddag bereikte ons het trieste bericht dat Henny van Muijen op 70 jarige leeftijd is overleden. Henny was al enige jaren ziek en ondanks vele tegenslagen herstelde Henny vaak weer waardoor hij alles weer positief inzag en er weer zin in had, maar uiteindelijk heeft de ziekte toch gewonnen.meer »


Competities senioren categorie A niet hervat

24 februari 13:30  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »


Corona update

23 februari 20:00  Het kabinet heeft dinsdagavond de regels voor het buiten sporten in groepsverband versoepeld. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar (dus voor mensen jonger dan 27 jaar) worden teamsporten vanaf dinsdag 3 maart weer toegestaan. De komende dagen gaan we bekijken hoe we hier vorm aan gaan geven.meer »


Incasso contributie

23 februari 18:00  Corona heeft helaas een grote impact op ons allemaal, dus ook op onze mooie vereniging. We realiseren ons dat er door alle maatregelen, vooral voor onze senioren leden minder mogelijkheden geweest zijn om te voetballen. meer »


Betreden velden buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden

19 februari 21:15  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de vereniging buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden de velden te betreden. Desondanks heeft de politie vandaag geconstateerd dat dit helaas toch het geval is. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking. Bovenstaande geldt uiteraard ook voor onze leden.meer »


Bestuursupdate

12 februari 11:30  Het bestuur overlegt veelvuldig over de huidige coronasituatie, maar uiteraard vergadert het bestuur ook nog altijd minimaal 1x per maand over veel onderwerpen. Daarom is het weer tijd voor een bestuursupdate!meer »


Routekaart voor het amateurvoetbal

4 februari 20:00  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met corona maatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB dit woensdag opgevolgd met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »


Corona update

22 januari 12:15  Vanaf zaterdag is er een avondklok in ons land. Zorg er dus voor als trainer dat jouw training tijdig is afgelopen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op tijd voor 21.00 uur thuis is.meer »


Bestuursupdate

22 januari 10:45  De extra bestuursvergadering van 14 januari 2021 stond in het teken van de visie, het jaarverslag van de secretaris, de verslagen van de algemene ledenvergadering en enkele andere onderwerpen. meer »


Trainen voor senioren

14 januari 18:00  Het is nog steeds mogelijk voor senioren on in tweetallen te trainen. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaanmeer »


Maatregelen langer van kracht

13 januari 21:00  Na de persconferentie van het kabinet op dinsdag 12 januari is duidelijk geworden dat de maatregelen voor de sport en dus ook voor het voetbal nog tot 9 februari van kracht zullen zijn.meer »


Bericht van het bestuur

11 januari 19:00  Het bestuur van Sportlust '46 wenst alle leden, sponsors, vrijwilligers en volgers een nieuw jaar in goede gezondheid toe. Zodat we weer veel kunnen voetballen en elkaar kunnen ontmoeten.meer »


Digitaal spreekuur bestuur

11 januari 9:00  Donderdag 28 januari van18.30 tot 19.30 uur houdt het bestuur een digitaal spreekuur. Heb je vragen, opmerkingen en/of wil je bepaalde zaken bespreken? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging inclusief Zoom inloggegevens. Aanmelden kan via deze link.meer »


Bestuursupdate

4 januari 19:45  De laatste bestuursvergadering van 2020 vond weer online plaats vanwege alle maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Lees hier een korte samenvatting van de besproken hoofdzaken.meer »


Digitaal spreekuur bestuur

9 december 21:45  A.s. dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur houdt het bestuur een digitaal spreekuur. Heb je vragen, opmerkingen en/of wil je bepaalde zaken bespreken? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging inclusief Zoom inloggegevens.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!