Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Excelsior ’31 - Sportlust '46

14 september 8:00  Zaterdag reist Sportlust ’46 af naar Rijssen waar om 14.30 uur afgetrapt wordt voor de wedstrijd tegen Excelsior ’31. Vorig seizoen waren zij nog een geduchte concurrent in de strijd om de eerste periodetitel, deze werd uiteindelijk door Sportlust ’46 gewonnen. Dit seizoen staan de zaken er wat anders voor en heeft Excelsior ’31 acht en Sportlust vijf punten behaald uit vijf gespeelde wedstrijden. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - FC Rijnvogels

8 september 15:00  Met FC Rijnvogels uit Katwijk komt er, ondanks dat de club nog niet zolang bestaat, een oude bekende op bezoek op Sportpark Cromwijck. De Fusieclub Club Rijnvogels is op 29 Mei 2004 ontstaan uit het samengaan van de verenigingen KRV en MVKV. In het seizoen 2008/09 troffen Sportlust ‘46 en FC Rijnvogels elkaar al in de eerste klas. meer »


Voorbeschouwing Sportlust ’46 - Kozakken Boys

7 juni 12:15  Morgen om 20.00 uur wordt een start gemaakt aan de nacompetitie met als inzet een plek in de tweede divisie. Sportlust ’46 zal het in de tweede divisie op een p/d plaats geëindigde Kozakken Boys uit Werkendam ontvangen. Er zal met zes andere teams gestreden worden om slechts één plek in de tweede divisie. meer »


Super Saturday: Sportlust '46 - FC Lisse

9 mei 19:45  Vijf speelronden voor het einde van de competitie staat de topper Sportlust ’46 – FC Lisse op het programma. De uitslag van deze wedstrijd zal grotendeels bepalend zijn voor het verdere verloop in de Derde Divisie A. Bij winst van FC Lisse komen zij op acht punten voorsprong en zal het een gelopen koers zijn.meer »


Voorbeschouwing HSV Hoek - Sportlust '46

5 mei 22:00  Voor de komende wedstrijd gaat Sportlust ’46 de verre reis naar Hoek maken voor het treffen met de HSV Hoek. Op 27 November 2021 was de wedstrijd Sportlust ’46 tegen HSV Hoek (2-1) de laatste wedstrijd voor de corona break. Een seizoen eerder was HSV Hoek op bezoek in Woerden Sportlust ’46 met 2-0 de baas. Voor Sportlust ’46 wordt dit het eerste bezoek aan Hoek.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - VVOG

28 april 20:45  Met nog zeven speelrondes voor de boeg staat de Derde Divisie bol van spanning. Voor ieder team in deze afdeling valt er nog iets te winnen en dus ook te verliezen. Er wordt nog volop gestreden om het kampioenschap, tegen degradatie en de derde periodetitel. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - VVSB

17 april 10:00  Na het competitieprogramma van afgelopen zaterdag worden de voetballiefhebbers nog eens verwend met een extra toetje op tweede paasdag. Of de trainers en spelers er ook zo over denken is nog maar de vraag en als sommige teams in de eredivisie er al moeite mee hebben wat dan te denken de van teams in de Derde Divisie. Zo speelt VVSB uit Noordwijkerhout tegen Sportlust al zijn derde wedstrijd in zeven dagen.meer »


Voorbeschouwing Barendrecht - Sportlust '46

15 april 14:15  Na het verdienstelijke gelijkspel bij VV Staphorst wordt in de laatste uitwedstrijd in een serie van drie een bezoek gebracht aan de BVV Barendrecht. Het vlaggenschip van deze vereniging speelde jaren lang in de top van het amateurvoetbal maar degradeerde in 2019 naar de Derde Divisie. Nadien is er door corona geen competitie meer uitgespeeld en is er over de resultaten weinig te melden. meer »


Voorbeschouwing Staphorst - Sportlust '46

6 april 10:30  De eerste ontmoeting in een serie van drie uitwedstrijden eindigde dinsdag in een grote teleurstelling. Na een 0-1 voorsprong werd de overwinning in de laatste minuten onnodig uit handen gegeven tegen een zeer matig Ajax. Voor de volgende uitwedstrijd gaat Sportlust ’46 a.s. zaterdag op bezoek bij de VV Staphorst, voorwaar een zeer sterke tegenstander en het zal heel moeilijk worden om zich te rehabiliteren voor het teleurstellende resultaat bij Ajax. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - v.v. Goes

30 maart 15:00  De komende wedstrijd tegen v.v. GOES zal Sportlust ’46 kunnen gebruiken om de bittere nasmaak weg te spoelen van het gelijke spel tegen Excelsior ’31. In de laatste minuten werd de overwinning uit handen gegeven, maar de de 2-2 uitslag gaf de verhoudingen wel goed weer. Door het gelijke spel van Sparta Nijkerk tegen laagvlieger DOVO had het team weer in het spoor van de koplopers kunnen komen.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Excelsior '31

28 maart 20:30  Het eerder uitgestelde duel tussen Sportlust ’46 en Excelsior ’31 wordt morgen om 20.00 uur gespeeld. Jammer dat dit topduel midweeks gespeeld gaat worden, maar als we de competitie willen uitspelen kan het haast niet anders. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - vv Staphorst

13 maart 10:15  A.s. Dinsdag om 20.00 uur wordt er op Cromwijck afgetrapt voor de uitgestelde wedstrijd tegen vv Staphorst. Net als Sportlust ’46 promoveerden zij in het seizoen 2020/21 naar de Derde divisie. De club werd opgericht in 1959 en vanaf het seizoen 2000/01 werd de weg naar de top van het zaterdagvoetbal ingezet. Zo werd er tweemaal de districtsbeker gewonnen en eenmaal was men winnaar van de landelijke finale. meer »


Voorbeschouwing ODIN '59 - Sportlust '46

9 maart 19:30  Voor de volgende speelronde reist Sportlust ‘46 af naar Heemskerk voor een ongebruikelijk snelle return tegen ODIN ’59. Op 12 februari jl. troffen beide teams elkaar nog in Woerden. In die wedstrijd behaalde Sportlust ’46 de periodetitel. Na het behalen van deze titel loopt het iets minder bij de roodhemden. Met name de voorwaartsen hebben het vizier niet op scherp.meer »


Voorbeschouwing Excelsior '31 - Sportlust '46

23 september 9:00  Op bezoek bij Excelsior ’31 in Rijssen ontmoet Sportlust ’46 een tegenstander die goed is voor een plek in het linker rijtje. De vereniging, met ruim 1800 leden, werd in 1965 landskampioen bij de zaterdagamateurs terwijl er in 2005, 2010 en 2019 kampioenschappen werden behaald in de Hoofdklasse.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - BVV Barendrecht

15 september 20:30  Ja het is echt waar, in deze competitieronde ontmoet koploper Sportlust ’46 hekkensluiter BVV Barendrecht in de Derde divisie A. Het is natuurlijk allemaal nog vers, maar bij aanvang van de competitie hadden maar weinigen dit voor mogelijk gehouden. meer »


Voorbeschouwing DVS ’33 - Sportlust '46

8 september 14:00  Voor de volgende competitiewedstrijd gaat Sportlust ’46 op bezoek bij Door Vereniging Sterk wat staat voor DVS ’33. De vereniging uit Ermelo heeft ruim 1.400 leden en werd in 1933 opgericht. In 2007 was DVS ’33 een van de drie genomineerde voetbalverenigingen voor de uitverkiezing van Amateurvereniging van het jaar.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - SteDoCo

17 augustus 22:15  Evenals Sportlust ’46 viert SteDoCo dit jaar het 75 jarig bestaan van de vereniging. Onze felicitaties vanuit Woerden voor de club uit Hoornaar. Beide verenigingen speelde nog nooit tegen elkaar. Wel is SteDoCo een keer eerder op bezoek geweest op Sportpark Cromwijck. Hier verloor men in 2014 de finale voor promotie naar de toenmalige topklasse, uitslag 2-5 waardoor de amateurs van Ajax promoveerde.meer »


Voorbeschouwing v.v. Goes - Sportlust '46

10 augustus 9:00  Vanwege het 75 jarige jubileum van onze vereniging is de wedstrijd tegen v.v. Goes, die voor 2 oktober a.s. op het programma stond, verzet naar a.s. zaterdag. Door een tekort aan zaterdagclubs in de derde divisie maakte v.v. Goes in het seizoen 2019/20 voor minimaal een jaar de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. meer »


Voorbeschouwing Ter Leede - Sportlust '46

3 september 9:45  Aanstaande Zaterdag vindt het debuut plaats van de hoofdmacht van Sportlust ’46 op het hoogste niveau ooit. Uitkomend in de derde divisie vindt de vuurdoop plaats in Sassenheim bij Ter Leede waar in het verleden menigmaal tegen werd gespeeld. meer »


Voorbeschouwing Achilles '29 - Sportlust '46

4 maart 19:30  Sportlust ’46 reist dit weekend af naar Groesbeek voor het treffen met de nummer laatst Achilles ’29. Doordat de Gelderse ploeg de toegang tot het eigen complex de Heikant ontzegd is worden de thuiswedstrijden bij dorpsgenoot Germania gespeeld. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - s.c. Feyenoord

26 februari 20:15  Na de mooie bekeroverwinning van Sportlust ‘46 staat er nu wederom een heel belangrijke confrontatie met s.c. Feyenoord op het programma. Beide teams zullen vol voor de overwinning gaan om mee te blijven doen voor een eventueel kampioenschap van de hoofdklasse A. meer »


Voorbeschouwing KNVB Beker

22 februari 16:30  Komende week staat tweemaal de wedstrijd tussen Sportlust ’46 en Feyenoord op het programma. Komende zaterdag komen de Rotterdammers op bezoek voor de belangrijke competitiewedstrijd, maar eerst treffen beide teams elkaar a.s. dinsdag in de derde ronde van de KNVB Beker (aanvang 20.00 uur).meer »


Voorbeschouwing v.v. Zwaluwen - Sportlust '46

12 februari 18:30  Aanstaande zaterdag gaat Sportlust ’46 op visite bij v.v. Zwaluwen Vlaardingen. De thuisploeg staat na drie achtereenvolgende nederlagen op plaats negen van de ranglijst. Zoals alle teams in de Hoofdklasse A is ook Zwaluwen een niet te onderschatten tegenstander. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - FC 's-Gravenzande

5 februari 14:15  Met FC 's-Gravenzande komt er een oude bekende op bezoek in Woerden. In het seizoen 2010/11 hielden zij Sportlust ’46 op een haar na van het kampioenschap af, maar door een doelpunt in de laatste minuten ging de titel toch mee naar Woerden.meer »


Voorbeschouwing v.v. Rijsoord - Sportlust '46

29 januari 12:30  Aanstaande Zaterdag gaat Sportlust ’46 voor de return op bezoek bij de v.v. Rijsoord in Ridderkerk . De thuisclub speelt al jaren op een behoorlijk niveau en promoveerde het vorige seizoen evenals Sportlust ’46 naar de hoofdklasse. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!