Voorbeschouwing - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Sportlust '46 - sv O.S.S. '20

29 september 20:45  Met het bezoek van SV O.S.S ’20 op sportpark Cromwijck treft Sportlust ’46 voor de vierde achtereenvolgende wedstrijd een Brabantse tegenstander. Wil Sportlust ’46 mee blijven doen om de prijzen dan zal het goede spel een vervolg moeten krijgen in het creëren van doelrijpe kansen waaruit gescoord kan worden. Bij winst handhaaft Sportlust ’46 zich daarom in de kopgroep, bij elk ander resultaat wordt er gezakt naar een grote middenmoot.meer »


Voorbeschouwing Gemert - Sportlust '46

20 september 8:30  Werd afgelopen zaterdag OJC Rosmalen zijn ongeslagen status ontnomen, zaterdag gaat Sportlust ’46 op bezoek bij de VV Gemert het enige nog ongeslagen team in deze afdeling. VV Gemert is een geduchte tegenstander, en Sportlust '46 zal flink aan de bak moeten om ook hen hun ongeslagen status te ontnemen. Beide teams zullen daarnaast gebrand zijn op een overwinning, aangezien VV Gemert van vierdedivisionist SJC verloor en de roodhemden van derdedivisionist DEM.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Blauw Geel '38

7 september 18:30  In hun tweede uitwedstrijd van het seizoen staat Sportlust '46 opnieuw tegenover een zondagvereniging, namelijk Blauw Geel '38 uit Veghel. Met maar liefst 1600 leden en 84 teams onder hun hoede, is Blauw Geel '38 een ware gigant binnen het amateurvoetbal. De geschiedenis van deze club kent enkele ups en downs, met wisselende verblijven in de tweede, derde en vierde klasse in hun beginjaren. Echter, in het seizoen 1999/2000 wisten ze kampioen te worden in de derde klasse, wat het startpunt markeerde van hun gestage klim omhoog.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Barendrecht

29 augustus 20:00  Voor de tweede thuiswedstrijd in dit seizoen ontvangt Sportlust '46 wederom een titelkandidaat op Sportpark Cromwijck. Na SteDoCo (2-2) is ditmaal BVV Barendrecht de tegenstander, een club die er al een paar seizoenen naar streeft om weer op het hoogste niveau uit te komen daar waar het jarenlang vertoefde.meer »


Voorbeschouwing SV Meerssen - Sportlust '46

23 augustus 19:45  Voor de eerste uitwedstrijd van deze competitie gaat Sportlust '46  de verre reis naar het uiterste zuiden van het land maken. Daar zal het de strijd aangaan met SV Meerssen. De Limburgse club werd opgericht op 18 maart 1918 en is met ruim 400 leden niet bepaald een grote vereniging binnen het Limburgse amateurvoetbal, maar desalniettemin een van de best presterende clubs in de regio gedurende vele jaren.meer »


Start verkoop (early bird) seizoenskaart 23/24

14 augustus 20:15  We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Early Bird-seizoenkaartverkoop voor Sportlust '46 in de 3e Divisie B is begonnen! Voor slechts € 55,00 mis je geen wedstrijd. Koop nu je seizoenkaart en steun ons in het komende seizoen.meer »


Voorbeschouwing Volendam - Sportlust '46

24 mei 11:00  Afgelopen Zaterdag werd er na afloop van de laatste thuiswedstrijd van Sportlust ’46 tegen Harkemase Boys (2-2) bij monde van voorzitter Jan van den Heuvel op passende manier afscheid genomen van vertrekkende spelers. Aanstaande Zaterdag zullen deze spelers nog eenmaal aan de aftrap komen voor de laatste wedstrijd van dit seizoen bij RKAV Volendam dat nog strijd voor lijfsbehoud.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Harkemase Boys

16 mei 22:00  Voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen ontvangt Sportlust ’46 uit het hoge noorden de nummer twaalf van de ranglijst Harkemase Boys. Het dorp Harkema telt ruim 4000 inwoners, maar al sinds het seizoen 1997/98 wordt er door de Boys flink aan de weg getimmerd want vanaf dat seizoen werd er in de Hoofdklasse, Topklasse en sinds het seizoen 2016/17 in de Derde divisie gespeeld. Voor een klein dorp natuurlijk een fantastische prestatie omdat het ook niet de enige voetbalclub in de gemeente is. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - DOVO

3 mei 21:15  Na een weekje geen competitievoetbal staat zaterdag aanstaande het treffen met het dit jaar 90 jaar bestaande DOVO op het programma. Onze gasten op Cromwijck zijn met ongeveer 1500 leden de grootste voetbalclub in Veenendaal. Na de oprichting werd al snel koers gezet naar de hoogste regionen in het zaterdagvoetbal. Op een kleine uitzondering na werd er altijd op een hoog niveau gespeeld en werden er vele kampioenschappen behaald.meer »


Voorbeschouwing ASWH

19 april 22:45  Voor de derde achtereenvolgende wedstrijd treed Sportlust ’46 aan tegen een degradatiekandidaat. Ditmaal is in Hendrik-Ido-Ambacht ASWH de tegenstander, een club die in een niet zover verleden vele successen boekte.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46- VVOG

12 april 20:45  Na de 2-1 overwinning van Sportlust ’46 bij degradatiekandidaat Ter Leede komt VVOG uit Harderwijk op bezoek in Woerden. Ook zij strijden tegen degradatie en vertoeven het gehele seizoen al in de onderste regionen en bezetten momenteel de laatste plaats.meer »


Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Sportlust '46

29 maart 21:30  Zaterdag gaat Sportlust ’46 voor speelronde 27 op bezoek bij Sparta Nijkerk dat de laatste tijd goede resultaten boekt. Afgelopen zaterdag werd er in de laatste minuten met een 1-1 gelijkspel bij laagvlieger Ter Leede een wat minder resultaat behaald maar in de laatste vijf wedstrijden werd er niet meer verloren.meer »


Voorbeschouwing GVVV - Sportlust '46

21 februari 22:30  Na een week geen voetbal in de 3e divisie vanwege Prins Carnaval gaat Koning Voetbal komend weekend weer regeren en de spanning zal op vele fronten te snijden zijn. Sportlust ’46 gaat in Veenendaal op bezoek bij koploper GVVV waar er voor beide teams veel op het spel staat. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - BVV Barendrecht

7 februari 21:00  Met de wedstrijd op sportpark Cromwijck tegen BVV Barendrecht gaat Sportlust ’46 een belangrijke fase van de competitie in. Met het treffen tussen de nummers drie en vier kan men met recht spreken van een heuse kraker, zeker gezien de belangen die er voor beide teams op het spel staan. meer »


Voorbeschouwing FC Rijnvogels - Sportlust '46

1 februari 20:00  Zaterdag reist Sportlust ’46 naar Katwijk om daar op sportpark De Kooltuin oude bekende FC Rijnvogels te ontmoeten. Sinds lange tijd speelt de club al op een hoog niveau, maar dit seizoen wordt er voor het eerst op Derde Divisie niveau gespeeld. Met een zesde plaats op de ranglijst en met maar vier punten minder als Sportlust ’46 wordt er door het team goed gepresteerd.  meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - ACV

19 november 5:00  Met een ranglijst waar GVVV uit Veenendaal koploper is met 26 punten en de nummer negen HSV Hoek maar drie punten minder heeft, staan er in de Derde divisie A elke week wel een paar topduels op het programma. Na de dik verdiende overwinning bij koploper DOVO (1-4) staat er alweer een nieuwe kraker op het programma. Ditmaal komt de nummer vier ACV uit Assen op bezoek die net als Sportlust ’46 25 punten behaald hebben.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - DOVO

8 november 21:15  In deze super spannende zaterdag Derde divisie A wordt dit weekend een bezoek gebracht aan de toch wel verrassende koploper DOVO in Veenendaal. De Veenendaler hebben een voorsprong van drie punten op Sportlust ’46. DOVO wist zich vorig jaar na een enorme eindsprint op het nippertje te handhaven in de Derde divisie. Die resultaten aan het einde van dat seizoen worden in dit seizoen voortgezetmeer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - ASWH

4 november 19:15  In speelronde dertien treedt Altijd Sterker Worden Hendrik-Ido-Ambacht op sportpark Cromwijck aan als tegenstander van Sportlust ’46. Aanvang zaterdag 5 november a.s. is 15.00 uur.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - VVOG

25 oktober 9:30  Nu het voetbalsprookje voor de beker tegen FC Utrecht weer voorbij is richten Jochem Twisker en zijn team zich weer op de competitie. Het was een prachtig gebeuren zonder enige wanklank met een fantastische sfeer zoals dat eigenlijk altijd zou moeten zijn op de voetbalvelden. Voor de eerstvolgende wedstrijd in de Derde Divisie gaat Sportlust ’46 op bezoek bij VVOG in Harderwijk.meer »


Dankwoord van de voorzitter

22 oktober 13:30  Afgelopen donderdagavond hebben wij kunnen genieten van de TOTO KNVB Bekerwedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht. Het was een fantastische avond en een mijlpaal voor de club Sportlust '46 en de Gemeente Woerden. Nooit eerder bezochten 3.500 toeschouwers Sportpark Cromwijck, haalden wij zoveel landelijke publiciteit en hadden wij een directe live-uitzending op de televisie. Ik wil als voorzitter van onze prachtige club mijn grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond hebben mogelijk gemaakt.meer »


Sportlust '46 - FC Utrecht UITVERKOCHT!

20 oktober 10:15  De wedstrijd tegen FC Utrecht is uitverkocht.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Sparta Nijkerk

5 oktober 19:30  Na twee wedstrijden op vreemde bodem staat er voor Sportlust ‘46  een thuiswedstrijd op het programma met als tegenstander Sparta Nijkerk. Beide teams streden vorig jaar nog tevergeefs om de titel en ook in de nacompetitie behaalden ze geen succes. Zodoende weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen maar wat dat betreft kunnen die kansen nog even de ijskast in.meer »


Voorbeschouwing Excelsior ’31 - Sportlust '46

14 september 8:00  Zaterdag reist Sportlust ’46 af naar Rijssen waar om 14.30 uur afgetrapt wordt voor de wedstrijd tegen Excelsior ’31. Vorig seizoen waren zij nog een geduchte concurrent in de strijd om de eerste periodetitel, deze werd uiteindelijk door Sportlust ’46 gewonnen. Dit seizoen staan de zaken er wat anders voor en heeft Excelsior ’31 acht en Sportlust vijf punten behaald uit vijf gespeelde wedstrijden. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - FC Rijnvogels

8 september 15:00  Met FC Rijnvogels uit Katwijk komt er, ondanks dat de club nog niet zolang bestaat, een oude bekende op bezoek op Sportpark Cromwijck. De Fusieclub Club Rijnvogels is op 29 Mei 2004 ontstaan uit het samengaan van de verenigingen KRV en MVKV. In het seizoen 2008/09 troffen Sportlust ‘46 en FC Rijnvogels elkaar al in de eerste klas. meer »


Voorbeschouwing Sportlust ’46 - Kozakken Boys

7 juni 12:15  Morgen om 20.00 uur wordt een start gemaakt aan de nacompetitie met als inzet een plek in de tweede divisie. Sportlust ’46 zal het in de tweede divisie op een p/d plaats geëindigde Kozakken Boys uit Werkendam ontvangen. Er zal met zes andere teams gestreden worden om slechts één plek in de tweede divisie. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!