Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voorbeschouwing

Voorbeschouwing

Programma 3e Divisie

1 juli 10:30  Sportlust '46 start het nieuwe seizoen in de derde divisie op zaterdag 21 augustus om 15.00 uur met een thuiswedstrijd tegen SteDoCo. Bekijk het volledige programma hier. meer »


Interview Patrick Loenen

9 januari 15:00  Bekijk hier een interview door SportInside met Sportlust ’46 trainer Patrick Loenen. Een gesprek over het afgelopen jaar, de huidige start in de 3e divisie, de corona periode en vooruitkijkend naar het komende jaar.meer »


Voorbeschouwing Ter Leede - Sportlust '46

3 september 9:45  Aanstaande Zaterdag vindt het debuut plaats van de hoofdmacht van Sportlust ’46 op het hoogste niveau ooit. Uitkomend in de derde divisie vindt de vuurdoop plaats in Sassenheim bij Ter Leede waar in het verleden menigmaal tegen werd gespeeld. meer »


Sportlust '46 - Capelle - Afgelast!

11 maart 19:15  UPDATE : Deze wedstrijd is afgelast! Bestond er vorige week voor de wedstrijd tegen de hekkensluiter nog de mogelijkheid van onderschatting , voor de wedstrijd tegen Capelle zal daar geen sprake van zijn. Tegen teams uit de kopgroep werd er door Capelle goede resultaten geboekt zo.....meer »


Voorbeschouwing Achilles '29 - Sportlust '46

4 maart 19:30  Sportlust ’46 reist dit weekend af naar Groesbeek voor het treffen met de nummer laatst Achilles ’29. Doordat de Gelderse ploeg de toegang tot het eigen complex de Heikant ontzegd is worden de thuiswedstrijden bij dorpsgenoot Germania gespeeld. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - s.c. Feyenoord

26 februari 20:15  Na de mooie bekeroverwinning van Sportlust ‘46 staat er nu wederom een heel belangrijke confrontatie met s.c. Feyenoord op het programma. Beide teams zullen vol voor de overwinning gaan om mee te blijven doen voor een eventueel kampioenschap van de hoofdklasse A. meer »


Voorbeschouwing KNVB Beker

22 februari 16:30  Komende week staat tweemaal de wedstrijd tussen Sportlust ’46 en Feyenoord op het programma. Komende zaterdag komen de Rotterdammers op bezoek voor de belangrijke competitiewedstrijd, maar eerst treffen beide teams elkaar a.s. dinsdag in de derde ronde van de KNVB Beker (aanvang 20.00 uur).meer »


Voorbeschouwing v.v. Zwaluwen - Sportlust '46

12 februari 18:30  Aanstaande zaterdag gaat Sportlust ’46 op visite bij v.v. Zwaluwen Vlaardingen. De thuisploeg staat na drie achtereenvolgende nederlagen op plaats negen van de ranglijst. Zoals alle teams in de Hoofdklasse A is ook Zwaluwen een niet te onderschatten tegenstander. meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - FC 's-Gravenzande

5 februari 14:15  Met FC 's-Gravenzande komt er een oude bekende op bezoek in Woerden. In het seizoen 2010/11 hielden zij Sportlust ’46 op een haar na van het kampioenschap af, maar door een doelpunt in de laatste minuten ging de titel toch mee naar Woerden.meer »


Voorbeschouwing v.v. Rijsoord - Sportlust '46

29 januari 12:30  Aanstaande Zaterdag gaat Sportlust ’46 voor de return op bezoek bij de v.v. Rijsoord in Ridderkerk . De thuisclub speelt al jaren op een behoorlijk niveau en promoveerde het vorige seizoen evenals Sportlust ’46 naar de hoofdklasse. meer »


Voorbeschouwing Sportlust'46 - AZSV

22 januari 20:00  In speelronde zestien komt de Aalten Zaterdag Sport Vereniging voor de eerste keer op bezoek in Woerden. Normaal worden zij ingedeeld in de noordelijke regio, maar omdat er rekening werd gehouden met de indeling van enkele andere verenigingen komen zij dit jaar uit in de Hoofdklasse A. meer »


Martijn Jansen blikt vooruit

15 januari 19:00  Zaterdagmiddag hervat de ploeg de competitie met een bezoek aan Jodan Boys. Een start van een tweede seizoenshelft waarin Jansen voorzichtig durft te dromen. ,,Waarom zouden we ook niet voor het kampioenschap gaan. We hebben natuurlijk nog zestien wedstrijden te gaan. Nu kunnen we kijken hoe ver we komen en of we eventueel de goede prestaties uit de eerste seizoenshelft kunnen gaan oogsten.”meer »


Voorbeschouwing De Jodan Boys - Sportlust '46

15 januari 12:00  Bij de hervatting van de competitie staat direct de Groene Hart derby de Jodan Boys – Sportlust ’46 op het programma. Het Goudse team speelt al jaren op een hoog niveau en is dus een ervaren tegenstander. In de vier laatste confrontaties tussen beide teams in de hoofdklasse waren de Boys met drie overwinningen en een gelijk spel de bovenliggende partij.meer »


Voorbeschouwing Rijnvogels - Sportlust '46

19 december 15:30   Met de laatste wedstrijd voor de winterstop bij Fusieclub Club Rijnvogels in Katwijk gaat Sportlust ’46 het succesvolle jaar 2019 afsluiten. De vereniging Rijnvogels is in 2004 ontstaan uit een fusie tussen K.R.V. en M.V.K.V, de club voor marinemensen. In de jaren ‘90 troffen Sportlust ’46 en K.R.V. elkaar nog in competitieverband. Het seizoen 2002/03 was de laatste keer dat beide clubs elkaar tegenkwamen. In de hoofdklasse kwamen Rijnvogels en Sportlust ‘46 elkaar tegen in het seizoen 2015/16; het jaar waarin de Katwijkers een periodetitel behaalden en de roodwitten degradeerden.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!