Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Afgelastingen Sportlust

Afgelastingen Sportlust

 

Via knvb.nl wordt er gecommuniceerd als de wedstrijden in districten en/of categorieën worden afgelast. Maar hoe zit dit precies? Wanneer zijn de afgelastingen bekend? Uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur zal er bekendgemaakt worden welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zal dit op zaterdag om uiterlijk 6.00 uur gebeuren. De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl en via Voetbal.nl (website en app). Bij afgelasting gelden de KNVB voorschriften. Dit houdt in dat de A categorie voorrang heeft op de B categorie. Hierna word door de Sportlust’46 vertegenwoordiger gekeken naar die elftallen, die een achterstand hebben in de competitie.

Op zaterdag
Er wordt op zaterdag omstreeks 6.30 uur gekeurd door de consul van de vereniging in samenspraak met de secretaris, verantwoordelijk voor wedstrijdzaken. Bij thuiswedstrijden die worden afgelast, worden meteen verwerkt in de wedstrijdzaken-app en zijn dus direct zichtbaar. Bij uitwedstrijden dienen afgelastte wedstrijden door de betreffende vereniging meteen te worden verwerkt in de wedstrijdzaken-app, maar bel bij twijfel altijd naar de vereniging. Bij langdurig slecht weer voorafgaande aan de wedstrijdzaterdag, wordt bij Sportlust ’46, maar ook bij andere verenigingen, op vrijdagmiddag al gekeurd. Op zaterdagen kan je vanaf 7:30 bellen naar het clubhuis voor nadere informatie over eventuele afgelaste wedstrijden: 0348-415570.

Trainingen
Bij slecht weer kunnen ook trainingen worden afgelast. Informatie daarover kan je vinden op de website, of bij je trainer en/of op het bord bij de ingang van het sportcomplex. Omdat wij enkel trainen op kunstgrasvelden zal het af lassen van trainingen over het algemeen enkel plaatsvinden bij sneeuwval, strenge vorst en/of extreme zware regenval.

Wil je de laatste afgelastingen van jouw team via e-mail ontvangen?
Je kunt je op ieder moment weer afmelden door op de afmelding-link te klikken vanuit een verzonden e-mail notificatie.

Wedstrijden

Datum Wedstrijd Status Reden
Geen afgelastingen

Trainingen

Datum Team(s) Reden
Geen afgelastingen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!