Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Seniorennieuws

Seniorennieuws

Vacatures bij onze sponsoren. Vul jij hem in?

13 oktober 16:15  Wij vinden het belangrijk dat ondernemers hun doelen kunnen waarmaken. Daarbij hebben zij de juiste en gemotiveerde medewerkers nodig. Daarom vinden wij het bij Sportlust ‘46 belangrijk om onze sponsoren een podium te geven waarop zij ook hun vacatures kunnen plaatsen. Stuk voor stuk mooie ondernemingen met evenzo mooie vacatures! Vul jij hem in? meer »


Pasfoto op de spelerspas

12 oktober 15:00  Het is nog even mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Daarom graag elk spelend lid van onze vereniging voor het begin van het komend seizoen, maar uiterlijk voor 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.meer »


Sportlust haakt aan in de Derde Divisie

9 oktober 17:00  Sportlust '46 herpakt zich in de 2de helft en wint met 4 -1 van de Harkemase Boys.meer »


Vandaag bestaat Sportlust '46 75 jaar

5 oktober 10:45  Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat onze voetbalvereniging is opgericht. Al 75 jaar zijn we een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging, waar voor iedereen plek is! meer »


Hoe is het met Sjaak van der Veen

30 september 13:45  In het kader van het jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. Kijk mee naar "Hoe is het nu met Sjaak van der Veen". meer »


StoneCold 7 X 7 Jubileumtoernooi

26 september 9:15  Het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi. Dit jubileumtoernooi is voor spelers van de JO17/JO18/JO19, senioren, veteranen en vrouwen. meer »


Corona maatregelen voor zaterdag 25 september

24 september 9:30  Het kabinet heeft met ingang van komende zaterdag, 25 september, nieuwe coronaregels afgekondigd. Dit betekent dat ook wij bij Sportlust '46 de regels kunnen versoepelen. Wat betekent dit concreet? meer »


Inschrijven 7x7 jubileumtoernooi

6 september 20:00  Eén van de activiteiten op zaterdag 2 oktober a.s. is het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi. Dit jubileumtoernooi is voor spelers van de JO16/JO17/JO18/JO19, senioren, veteranen en vrouwen. Meld je nu aan!meer »


Voetbalshop.nl truck bij Sportlust '46

22 augustus 15:15  Woensdag 25 augustus van 15.00 t/m 21.00 uur staat de Voetbalshop.nl truck weer op ons complex. Hier kan je de kleding passen en met een extra korting aanschaffen. meer »


Nieuwe kledinglijn // Extra korting // Voetbaltruck

11 juli 15:30  De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor en nieuwe kledingleverancier geworden van Sportlust ’46. Dit betekent dat we naar een nieuwe kledinglijn overstappen. Vanaf vandaag zijn de shirts, broekjes, kousen, etc. online te bestellen op voetbalshop.nl. meer »


Selectie start met voorbereiding

3 juli 14:00  Patrick Loenen is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie spelers moesten zich dus alweer melden op trainingscomplex Cromwijck voor hun eerste training.  meer »


Hoe is het nu met: Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop

2 juli 16:00  In het kader van het naderend jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. De interviews zijn gefaciliteerd en opgenomen door SportInside.tv Kijk mee naar "Hoe is het nu met Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop. meer »


Versoepelingen

25 juni 18:45  Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbalmeer »


!! JEUGDTRAINER GEZOCHT voor JO13-3 !!

20 juni 13:30  Sportlust '46 is druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2021-2022. Helaas is het nog niet gelukt om voor alle jeugdteams een trainer te vinden en we zien natuurlijk graag dat alle jeugdteams ook het volgend seizoen weer kunnen trainen. Voor het aankomend seizoen zijn wij nog druk op zoek naar een trainer voor het JO13-3 team van Sportlust ‘46. meer »


Voetballen met publiek!

18 juni 19:45  Het aantal coronabesmettingen is snel gedaald en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Op 26 juni wordt stap 4 van het openingsplan gezet en gaat alles open op 1,5 meter afstand. Daarom zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.meer »


Het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi!

10 juni 19:30  Op zaterdag 2 oktober vieren wij het 75 jarig bestaan van Sportlust ’46. Alle teams zijn deze zaterdag vrijgesteld van competitie en het belooft een dag vol feestelijkheden te worden. Hierover informeren we jullie binnenkort uitgebreid.meer »


Corona update; aangepaste richtlijnen

1 juni 21:15  Per 5 juni volgt  de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen, groepslessen zijn toegestaan en de deuren van sportkantines onder voorwaarden weer open kunnen.meer »


Aangekondigde versoepelingen buiten sporten

11 mei 20:00  Buiten sporten in groepsverband kan vanaf woensdag 19 mei weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. meer »


Geen KNVB Regiocup voor senioren

7 mei 11:15  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi. meer »


Corona en contributie

1 mei 13:45  Door de coronamaatregelen hebben we de afgelopen maanden niet volledig kunnen doen waarvoor we lid zijn van Sportlust ’46, het spelen van wedstrijden, volledig trainen, langs de lijn wedstrijden en trainingen bekijken of gezellig bij elkaar zijn in ons clubhuis. Het einde van de maatregelen is in zicht maar op dit moment is het onzeker hoelang het nog gaat duren.meer »


Geen Utrechts regiotoernooi topamateurs

24 maart 16:45  Dinsdagavond werd de stekker getrokken uit het voetbaltoernooi met Utrechtse topamateurs. De verlengde coronamaatregelen maken het onmogelijk om eind april te kunnen beginnen.meer »


Stemprocedure ALV

24 maart 10:45  Op zaterdag 27 maart wordt om 16:00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Er dient gestemd te worden over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. Het is mogelijk om tijdens de digitale vergadering te stemmen, maar omdat het nu digitaal gaat, kan het ook vooraf. meer »


Gerhart de Jong, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:30  Naast het voetballen is Gerhart de Jong al jaren actief binnen de vereniging. Hij is kandidaat bestuurslid en hij stelt zich graag voor. Lees verder om meer van Gerhart te weten te komen.meer »


Gerda Boere, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:00  Gerda Boere is geen onbekende binnen Sportlust '46 en wordt vanuit het bestuur voorgedragen om de functie van secretaris binnen de vereniging op te gaan vullen. Lees verder om meer over Gerda te weten te komen. meer »


Algemene Ledenvergadering 27 maart 2021

12 maart 12:00  Op zaterdagmiddag 27 maart zal om 16:00 de online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. In deze vergadering wordt gestemd over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!