Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Seniorennieuws

Seniorennieuws

Geen Utrechts regiotoernooi topamateurs

24 maart 16:45  Dinsdagavond werd de stekker getrokken uit het voetbaltoernooi met Utrechtse topamateurs. De verlengde coronamaatregelen maken het onmogelijk om eind april te kunnen beginnen.meer »


Stemprocedure ALV

24 maart 10:45  Op zaterdag 27 maart wordt om 16:00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Er dient gestemd te worden over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. Het is mogelijk om tijdens de digitale vergadering te stemmen, maar omdat het nu digitaal gaat, kan het ook vooraf. meer »


Gerhart de Jong, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:30  Naast het voetballen is Gerhart de Jong al jaren actief binnen de vereniging. Hij is kandidaat bestuurslid en hij stelt zich graag voor. Lees verder om meer van Gerhart te weten te komen.meer »


Gerda Boere, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:00  Gerda Boere is geen onbekende binnen Sportlust '46 en wordt vanuit het bestuur voorgedragen om de functie van secretaris binnen de vereniging op te gaan vullen. Lees verder om meer over Gerda te weten te komen. meer »


Algemene Ledenvergadering 27 maart 2021

12 maart 12:00  Op zaterdagmiddag 27 maart zal om 16:00 de online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. In deze vergadering wordt gestemd over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. meer »


Corona update

8 maart 20:15  Vanavond maakte het demissionaire kabinet bekend dat volwassenen weer met zijn vieren buiten mogen sporten, op anderhalve meter. Wil je hier binnen je team gebruik van maken? Neem dan contact op met onze Secretaris.meer »


Fysio spreekuur

2 maart 21:00  Altijd vervelend als je een blessure opgelopen hebt. Wil je weten hoe je zo hier zo snel mogelijk van af kan komen? Maak dan a.s. woensdag: van 16.00 – 17.30 uur gebruik van het gratis inloopspreekuur. Je kunt hier een tijdslot reserverenmeer »


Erehaag voor Henny van Muijen

1 maart 21:15  Woensdag a.s. zal de uitvaart van Henny zijn. Helaas kunnen daar slechts een aantal personen/leden bij aanwezig zijn. Namens het bestuur van Sportlust '46 zal onze Voorzitter Jan van den Heuvel onze leden vertegenwoordigen. Wel willen wij op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck onze leden de mogelijkheid bieden om toch afscheid van Henny te kunnen nemen.meer »


Competities senioren categorie A niet hervat

24 februari 13:30  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »


Corona update

23 februari 20:00  Het kabinet heeft dinsdagavond de regels voor het buiten sporten in groepsverband versoepeld. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar (dus voor mensen jonger dan 27 jaar) worden teamsporten vanaf dinsdag 3 maart weer toegestaan. De komende dagen gaan we bekijken hoe we hier vorm aan gaan geven.meer »


Incasso contributie

23 februari 18:00  Corona heeft helaas een grote impact op ons allemaal, dus ook op onze mooie vereniging. We realiseren ons dat er door alle maatregelen, vooral voor onze senioren leden minder mogelijkheden geweest zijn om te voetballen. meer »


Betreden velden buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden

19 februari 21:15  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de vereniging buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden de velden te betreden. Desondanks heeft de politie vandaag geconstateerd dat dit helaas toch het geval is. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking. Bovenstaande geldt uiteraard ook voor onze leden.meer »


Nieuwe update: winterweer & trainingen

9 februari 18:45  Lees hier de laatste updates betreffende trainingen en onderlingen wedstrijden.meer »


Routekaart voor het amateurvoetbal

4 februari 20:00  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met corona maatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB dit woensdag opgevolgd met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »


Trainen voor senioren

14 januari 18:00  Het is nog steeds mogelijk voor senioren on in tweetallen te trainen. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaanmeer »


Maatregelen langer van kracht

13 januari 21:00  Na de persconferentie van het kabinet op dinsdag 12 januari is duidelijk geworden dat de maatregelen voor de sport en dus ook voor het voetbal nog tot 9 februari van kracht zullen zijn.meer »


Digitaal spreekuur bestuur

9 december 21:45  A.s. dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur houdt het bestuur een digitaal spreekuur. Heb je vragen, opmerkingen en/of wil je bepaalde zaken bespreken? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging inclusief Zoom inloggegevens.meer »


Derde divisie wordt helaas niet uitgespeeld

4 december 13:30  De KNVB heeft besloten dat de competities in de tweede en derde divisie en de hoofdklassen normaal gezien niet meer worden uitgespeeld. De voetbalbond kiest, na een inventarisatie van de voorkeuren van de clubs, voor een opzet waarbij de divisies en hoofdklassen na de winterstop in tweeën worden gedeeld.meer »


Bestuursupdate

29 oktober 19:00  Bestuursvergaderingen waar wij elkaar fysiek ontmoeten, zijn helaas niet meer mogelijk. Ook het bestuur isn overgeschakeld op online vergaderen. Dit zijn de belangrijkste punten van de bestuursvergadering van donderdag 22 oktober.meer »


Steun onze vereniging gratis!

23 oktober 10:00  Superleuke en simpele manier om onze club te sponsoren met je internetaankopen. Via OnzeClubwinkel sponsor je met iedere internetaankoop automatisch en ongemerkt Sportlust '46, zonder dat je maar een cent meer betaalt! meer »


Corona update

20 oktober 21:15  Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. De komende dagen ontvangen we van de KNVB nadere informatie over de maatregelen en zullen we jullie informeren over hetgeen er wel en er niet mag. meer »


Thuiswedstrijden op hoofdveld live te volgen

7 oktober 15:00  Zaterdag kan iedereen, die daar interesse in heeft, de wedstrijden die op het hoofdveld van Sportlust ’46 worden gespeeld live volgen. meer »


Stewards gezocht voor de zaterdagen

1 oktober 11:45  Voor de komende zaterdagen zoeken wij nog diverse stewards. Per shift van twee uur zijn zoeken wij twee personen. Help ons een veilige en gezonde voetbalomgeving te realiseren Geef je nu op via jeugdvoetbal@sportlust46.nl of 06-29272658.meer »


Corona update

29 september 19:45  De aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen zijn sinds dinsdag 18:00 uur van toepassing. Voor nu geldt dat alleen spelers, leiders en trainers welkom zijn op de trainingen. meer »


Nieuwe corona maatregelen

28 september 20:00  Vanavond zijn er nieuwe corona maatregelen bekend gemaakt die ook het voetbal raken. Vanaf morgen is publiek is niet meer welkom bij amateur- en professionele sportwedstrijden. Daarnaast zal het clubhuis gesloten moeten blijven. De maatregelen gaan initieel voor drie weken in.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!