Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Seniorennieuws

Seniorennieuws

Nieuwe kledinglijn // Extra korting // Voetbaltruck

11 juli 15:30  De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor en nieuwe kledingleverancier geworden van Sportlust ’46. Dit betekent dat we naar een nieuwe kledinglijn overstappen. Vanaf vandaag zijn de shirts, broekjes, kousen, etc. online te bestellen op voetbalshop.nl. meer »


Selectie start met voorbereiding

3 juli 14:00  Patrick Loenen is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie spelers moesten zich dus alweer melden op trainingscomplex Cromwijck voor hun eerste training.  meer »


Hoe is het nu met: Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop

2 juli 16:00  In het kader van het naderend jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. De interviews zijn gefaciliteerd en opgenomen door SportInside.tv Kijk mee naar "Hoe is het nu met Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop. meer »


Versoepelingen

25 juni 18:45  Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbalmeer »


!! JEUGDTRAINER GEZOCHT voor JO13-3 !!

20 juni 13:30  Sportlust '46 is druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2021-2022. Helaas is het nog niet gelukt om voor alle jeugdteams een trainer te vinden en we zien natuurlijk graag dat alle jeugdteams ook het volgend seizoen weer kunnen trainen. Voor het aankomend seizoen zijn wij nog druk op zoek naar een trainer voor het JO13-3 team van Sportlust ‘46. meer »


Voetballen met publiek!

18 juni 19:45  Het aantal coronabesmettingen is snel gedaald en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Op 26 juni wordt stap 4 van het openingsplan gezet en gaat alles open op 1,5 meter afstand. Daarom zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.meer »


Het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi!

10 juni 19:30  Op zaterdag 2 oktober vieren wij het 75 jarig bestaan van Sportlust ’46. Alle teams zijn deze zaterdag vrijgesteld van competitie en het belooft een dag vol feestelijkheden te worden. Hierover informeren we jullie binnenkort uitgebreid.meer »


Fysio spreekuur

7 juni 20:00  Altijd vervelend als je een blessure opgelopen hebt. Wil je weten hoe je zo hier zo snel mogelijk van af kan komen? Maak dan a.s. woensdag: van 16.00 – 17.30 uur gebruik van het gratis inloopspreekuur. Je kunt hier een tijdslot reserverenmeer »


Corona update; aangepaste richtlijnen

1 juni 21:15  Per 5 juni volgt  de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen, groepslessen zijn toegestaan en de deuren van sportkantines onder voorwaarden weer open kunnen.meer »


Aangekondigde versoepelingen buiten sporten

11 mei 20:00  Buiten sporten in groepsverband kan vanaf woensdag 19 mei weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. meer »


Geen KNVB Regiocup voor senioren

7 mei 11:15  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi. meer »


Corona en contributie

1 mei 13:45  Door de coronamaatregelen hebben we de afgelopen maanden niet volledig kunnen doen waarvoor we lid zijn van Sportlust ’46, het spelen van wedstrijden, volledig trainen, langs de lijn wedstrijden en trainingen bekijken of gezellig bij elkaar zijn in ons clubhuis. Het einde van de maatregelen is in zicht maar op dit moment is het onzeker hoelang het nog gaat duren.meer »


Geen Utrechts regiotoernooi topamateurs

24 maart 16:45  Dinsdagavond werd de stekker getrokken uit het voetbaltoernooi met Utrechtse topamateurs. De verlengde coronamaatregelen maken het onmogelijk om eind april te kunnen beginnen.meer »


Stemprocedure ALV

24 maart 10:45  Op zaterdag 27 maart wordt om 16:00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Er dient gestemd te worden over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. Het is mogelijk om tijdens de digitale vergadering te stemmen, maar omdat het nu digitaal gaat, kan het ook vooraf. meer »


Gerhart de Jong, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:30  Naast het voetballen is Gerhart de Jong al jaren actief binnen de vereniging. Hij is kandidaat bestuurslid en hij stelt zich graag voor. Lees verder om meer van Gerhart te weten te komen.meer »


Gerda Boere, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:00  Gerda Boere is geen onbekende binnen Sportlust '46 en wordt vanuit het bestuur voorgedragen om de functie van secretaris binnen de vereniging op te gaan vullen. Lees verder om meer over Gerda te weten te komen. meer »


Algemene Ledenvergadering 27 maart 2021

12 maart 12:00  Op zaterdagmiddag 27 maart zal om 16:00 de online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. In deze vergadering wordt gestemd over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. meer »


Corona update

8 maart 20:15  Vanavond maakte het demissionaire kabinet bekend dat volwassenen weer met zijn vieren buiten mogen sporten, op anderhalve meter. Wil je hier binnen je team gebruik van maken? Neem dan contact op met onze Secretaris.meer »


Erehaag voor Henny van Muijen

1 maart 21:15  Woensdag a.s. zal de uitvaart van Henny zijn. Helaas kunnen daar slechts een aantal personen/leden bij aanwezig zijn. Namens het bestuur van Sportlust '46 zal onze Voorzitter Jan van den Heuvel onze leden vertegenwoordigen. Wel willen wij op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck onze leden de mogelijkheid bieden om toch afscheid van Henny te kunnen nemen.meer »


Competities senioren categorie A niet hervat

24 februari 13:30  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »


Corona update

23 februari 20:00  Het kabinet heeft dinsdagavond de regels voor het buiten sporten in groepsverband versoepeld. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar (dus voor mensen jonger dan 27 jaar) worden teamsporten vanaf dinsdag 3 maart weer toegestaan. De komende dagen gaan we bekijken hoe we hier vorm aan gaan geven.meer »


Incasso contributie

23 februari 18:00  Corona heeft helaas een grote impact op ons allemaal, dus ook op onze mooie vereniging. We realiseren ons dat er door alle maatregelen, vooral voor onze senioren leden minder mogelijkheden geweest zijn om te voetballen. meer »


Betreden velden buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden

19 februari 21:15  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de vereniging buiten de reguliere trainings- en wedstrijdtijden de velden te betreden. Desondanks heeft de politie vandaag geconstateerd dat dit helaas toch het geval is. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking. Bovenstaande geldt uiteraard ook voor onze leden.meer »


Nieuwe update: winterweer & trainingen

9 februari 18:45  Lees hier de laatste updates betreffende trainingen en onderlingen wedstrijden.meer »


Routekaart voor het amateurvoetbal

4 februari 20:00  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met corona maatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB dit woensdag opgevolgd met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!