MEIDEN - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MEIDEN

MEIDEN

Grote Clubactie 2023 een daverend succes!

26 november 16:00  De jeugd van Sportlust ’46 is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de Grote Clubactie. En niet zonder succes. Zij hebben dit jaar ruim elfduizend euro opgehaald voor materiaal bij de jeugd. Afgelopen zaterdag werden de topverkopers gehuldigd in het clubhuis. Door veel loten te verkopen, konden zij zelf ook prijzen winnen. meer »


Kerstklaverjassen & toepen

22 november 16:00  Op vrijdag 15 december om 19.30 uur nodigen we je graag uit voor een knusse avond vol kerstsfeer en kaartplezier. Of je nu een doorgewinterde klaverjasser bent of net begint met toepen, iedereen is welkom! meer »


Creators FC in actie voor Woerdens Court

14 november 19:00  Wie fan is van YouTubers als Noah Zeeuw, Soufiane Touzani of Enzo Knol, doet er goed aan om woensdag 6 december vast in de agenda te omcirkelen. De kans dat (een aantal van) deze sterren zich in Woerden laten zien is groot. Dat gebeurt tijdens een voetbalwedstrijd die vanaf 19.30 uur gespeeld gaat worden op het veld van Sportlust ‘46. Een groepje jongeren uit Woerden neemt het op tegen Creators FC, een team van bekende YouTubers en influencers. meer »


Update: Grote Clubactie

6 november 14:45  Er zijn dit jaar een record aantal Grote Clubactie-loten verkocht door onze jeugd leden. Op dit moment staat de teller op 4619 verkochte loten. Dat is al een fantastisch resultaat. Online zijn de meeste loten verkocht. meer »


Red & White party

1 november 15:30  We zijn verheugd om aan te kondigen dat kosten nog moeite worden gespaard om weer een spetterende 'Red and White' party te organiseren! Na de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Kloetingen op 18 november a.s., begint het feest om 17.00 uur. We hebben geweldige artiesten voor jullie in petto, waaronder zanger Marco Mark en DJ Tjoeri. Vergeet niet te genieten van heerlijke broodjes worst, en geniet van de mooie aankleding welke mogelijk is gemaakt door de sponsoring van Groene Hart Party Planner. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden!meer »


Inleveren verkoopboekjes Grote Clubactie 2023

1 november 15:00  Beste lotenverkopers de verkoopboekjes inleveren in de speciale inleverbox bij de Grote Clubactie kraam in het clubhuis. Is je boekje niet helemaal vol, maar heb je geen tijd meer om loten te verkopen, lever dan ook je boekje in. Alle verkoopboekjes moeten uiterlijk zaterdag 4 november 2023 ingeleverd zijn. Zodat jij nog kans maakt op de toffe prijzen en de loten kopers op tijd hun lotnummer ontvangen.meer »


NIKKI start binnenkort met de inning van de contributie

24 oktober 11:30  Het bestuur heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. NIKKI helpt en ondersteunt onze vereniging bij het innen en verwerken van de contributie inning. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink welke u zult ontvangen via e-mail, sms of whatsapp.meer »


Wijzigingen indelingen onderbouw

20 oktober 11:30  Inmiddels zit fase 1 er op. We kijken terug op een prettige start van het seizoen. De KNVB heeft onlangs de poule-indelingen en het wedstrijdprogramma gepubliceerd volgens het 4-fasenmodel. De eerste fase is benut om spelers en teams in beeld te krijgen. Dit is nodig om tot evenwichtige teamsamenstellingen te komen. Dit is een continue en doorlopend proces. De komende periode zullen wij de heroverwegingen bespreken dit heeft als uitgangspunt het spelplezier te bevorderen en kinderen zoveel als mogelijk met gelijkgestemden en op het juiste spelniveau her in te delen. meer »


PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Sportlust ‘46!

10 oktober 9:00  Wil jij meedoen aan het grootste voetbalfeest van Nederland? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Sportlust ‘46! In de herfstvakantie op vrijdag 20 oktober komt het PANNA! Sterrenteam langs bij Sportlust ‘46!meer »


Samenwerking met NIKKI voor contributie-inning

10 oktober 8:30  Vanaf het seizoen 2023-2024 zal Sportlust '46 de ledencontributie gaan innen via het bedrijf NIKKI. Het innen van contributie is een tijdrovende en complexe taak. De penningmeester en zijn team hebben naast het innen van contributie nog tal van andere financiële taken te vervullen. Door samen te werken met NIKKI wordt deze last verlicht voor hen.meer »


Week van de scheidsrechter

29 september 20:30  In het rijk van het voetbal, waar emoties hoog oplopen en rivaliteit bloedstollend is, staan scheidsrechters als onverschrokken wachters van gerechtigheid op het veld. Van 30 september tot en met 8 oktober vieren we met gepaste trots de 'Week van de Scheidsrechter', waarin we onze (assistent-)scheidsrechters het respect en de erkenning geven die ze verdienen. meer »


Gezocht scheidsrechters-coördinator

26 september 13:30  Binnen de jeugdafdeling zijn wij met spoed op zoek naar een scheidsrechters-coördinator, die ervoor zorgt dat alle wedstrijden van de jeugdteams bij Sportlust '46 voorzien zijn van een scheidsrechter. Help je mee om dit mogelijk te (blijven) maken?meer »


Start Grote Clubactie bij Sportlust '46

22 september 12:00  Ook dit jaar doet Sportlust '46 weer mee aan de Grote Clubactie! loterij. Steun Sportlust '46. Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! meer »


Debuut Tami in de Azerion Vrouwen Eredivisie

11 september 10:30  Na een mooie reis via de jeugd van Sportlust ’46, VEP, SV Saestum, het Amerikaanse Tyler Junior College en vervolgens nogmaals SV Saestum, heeft Tami Groenendijk haar voetbaldroom bereikt! De Azerion Vrouwen Eredivisie heeft een nieuw talent om naar uit te kijken.meer »


Rabo Clubsupport en steun Sportlust ‘46

4 september 13:30  Ook dit jaar doet Sportlust ’46 weer mee met de actie en de opbrengst wordt besteed aan de energietransitie van ons clubhuis. Dus stem op Sportlust '46. Jouw stem is goud waard!meer »


Heb jij je Spelregelbewijs al?

15 augustus 10:15  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2005 verplicht het spelregelbewijs te halen. meer »


Nieuwe spelregels leeftijdscategorie O13

12 augustus 11:45  Vanaf seizoen 2023/’24 worden in alle districten in de leeftijdscategorie O13 in de categorie B de vernieuwde spelregels gehanteerd. Bij de MO13 teams geldt dit voor alle competities, zowel de Hoofdklasse (categorie A als de 1e /2e klasse (categorie B)).meer »


Inschrijving Sportlust '46 Voetbalkamp gestart

23 juni 15:15  Doe jij dit jaar mee aan het Sportlust '46 voetbalkamp? Train met ervaren coaches, verbeter je techniek en tactiek, en krijg individuele feedback om je spel te perfectioneren. Maak nieuwe vrienden die dezelfde passie voor voetbal delen en werk samen tijdens spannende wedstrijden en teambuildingactiviteiten. Geniet van moderne faciliteiten, top trainingsvelden en een inspirerende voetbalomgeving die je het gevoel geven een echte prof te zijn. meer »


Marloes op stage bij ADO Den Haag.

21 juni 13:45  De scouts weten de weg naar sportpark Cromwijck inmiddels te vinden. Getuige wederom een uitnodiging voor één van onze jeugdleden. meer »


Voorlopige teamindeling 2023-2024

13 juni 22:30  Ook dit jaar publiceren we in juni de voorlopige indelingen voor de gehele jeugdafdeling. In tegenstelling tot andere jaren blijven er continu mutaties in het ledenbestand, gelukkig komen er vooral veel nieuwe leden bij. Bij meerdere leeftijdscategorieën gaat het aantal aanmeldingen dat nu nog ontvangen wordt uitmaken of er een volledig nieuw team gecreëerd zal moeten worden, of dat we spelers aan een team kunnen toevoegen. U kunt zich voorstellen dat een nieuw team vele verschuivingen tot gevolg heeft in indelingen. Wat we nu publiceren is daarom nog meer dan voorgaande jaren een conceptindeling te noemen. Hou er dus rekening mee dat er best nog wel het een en ander kan wijzigen.meer »


FINAL LEAGUE: ZATERDAG IS HET ZOVER

6 juni 21:30  Over een paar dagen is het zover: de allereerste editie van de Final League op zaterdag 10 juni. Op ruim 250 locaties gaan bijna 45.000 meiden een sportieve afsluiting van het seizoen beleven. Een uniek (voetbal)evenement van niet eerder vertoonde grootte. Een prachtig podium voor alle voetballende meiden uit de MO13 t/m MO20-competities.meer »


Arnhemcup MO15

30 mei 13:15  Op de parkeerplaats aan de Waardsedijk hadden zich in het middagzonnetje 17 speelsters van de MO15-1 plus begeleiding verzameld. Zij maakten zich klaar aan de vooravond van het pinksterweekend voor hun inmiddels jaarlijkse “Europese campagne”. De prestigieuze Arnhem Cup was dit jaar het doel geworden. meer »


Verlies roodhemden in en van Volendam

29 mei 18:00  Bij RKAV Volendam - Sportlust'46 werd in de eerste helft niet gescoord. Na rust wel. Volendam kwam na iets meer dan een uur spelen op 1-0 door een doelpunt van Azeddine Sout. Een kwartier voor tijd bracht Sanny Monteiro de ploeg uit Woerden op gelijke hoogte. Vlak voor tijd maakte Patrick Plugboer de winnende voor de thuisploeg. meer »


Zaterdag 24 juni 2023 Seizoenafsluiting

16 mei 10:00  Noteer alvast in de agenda Zaterdag 24 juni 2023, seizoenafsluiting met onder andere Met onder andere: puppie jubileum clinic, penalty schieten, take-out baan, waterbaan, clinic door selectie, beachsoccer toernooi, uitreiking topscoorders, BBQ, Muziek en nog veel meer ......meer »


Vince Bontes nieuwe trainer Dames 1

11 mei 13:45  Met ingang van het seizoen 2023/2024 is Vince Bontes de nieuwe hoofdtrainer van dames 1 in de 3e klasse. Vince komt over van FC IJsselmonde. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!