Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MEIDEN

MEIDEN

Terugblik ouderavond inclusief korte enquête

20 juni 17:00  Inmiddels kijken we terug op een wat ons betreft geslaagde ouderavond van de jeugdafdeling van Sportlust'46 met een super opkomst! In twee verschillende groepen kregen zowel de onderbouw als de midden- en bovenbouw ongeveer een uur lang de kans kennis te maken met de jeugdcommissie en met de plannen voor komend seizoen.meer »


Meiden mini EK & BBQ

19 juni 12:00  Speciaal voor alle meiden en vrouwen vanaf 12 jaar organiseert Sportlust ’46 een heuse Oranje avond. Schrijf je nu in voor het 4 tegen 4 toernooi en de bbq op zaterdagavond 9 juli. Zaterdag 9 juli spelen de Oranje vrouwen hun eerste poule wedstrijd op het EK in Engeland. Om 21.00 uur spelen zij tegen Zweden. Daarom organiseert Sportlust ’46 een eigen mini EK voor meisjes en vrouwen + een BBQ voor het hele gezin. meer »


MO15 gaat Europa in

15 juni 8:30  Op vrijdag 10 juni was het zover, eindelijk mocht de MO15 dan op pad naar Leeuwarden. Een jaar lang werd er over dit toernooi gesproken. Hoe zou dat zijn een heel weekend in een tent met het team. De vereniging Leovardia had een weekend toernooi met 2 overnachtingen in een legertent georganiseerd. Ook was er ontbijt en diner inbegrepen. Dat dit voelde als een Europese uitwedstrijd had niemand van tevoren in zijn hoofd zitten. De reis ernaartoe was dik 2 uur. meer »


Patrick Lammertse gekozen tot bestuurslid Jeugd

13 juni 12:00  NIEUWS | Patrick liep al enige tijd mee in het bestuur en werd afgelopen vrijdag door de algemene ledenvergadering gekozen tot het nieuwe bestuurslid Jeugd.meer »


Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2022-2023

11 juni 8:15  De voorlopige indeling is bekend. Deze indeling is samengesteld door trainers en leiders samen met de (technische) coördinatoren en met de informatie die op dinsdag 7 juni 2022 bekend was. De 4x4 zal na de zomer gepubliceerd worden, aangezien de aanmeldingen de komende weken hiervoor binnenkomen. meer »


Herinnering uitnodiging Algemene Ledenvergadering

7 juni 10:45  Het Bestuur van Sportlust ’46 nodigt haar leden uit de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, deze wordt gehouden op vrijdag 10 juni 2022 om 19.30 uur in ons clubhuis aan de Waardsedijk te Woerden.meer »


Vijf nieuwe verenigingsscheidsrechters

30 mei 11:00  Wij feliciteren Bart den Hengst, Rien van Eeuwijk, Jerry Pijnakker, Jelle van Amerongen en Elin Bos met het succesvol afronden van hun KNVB cursus verenigingsscheidsrechter veldvoetbal. meer »


Pupil van de Week: Sophie van Os

30 mei 10:00  Sophie is sinds september 2021 lid. Ze speelt in de MO10-1, daar heeft ze het erg naar haar zin. Haar mooiste moment is dat ze 6X scoorde in 1 wedstrijd en ook de mega meiden middag vond ze ook geweldig. Haar favoriete team is Ajax en haar favoriete speler van Sportlust is Martijn, dit is haar oude gym leraar.meer »


Mega Meiden Voetbalavond met Mandy Versteegt

20 mei 10:00  Op vrijdag 27 mei a.s. organiseert Sportlust '46 een Mega Meiden Voetbalavond. Met deze meidenavond willen we onze eigen meiden bedanken voor hun inzet en enthousiasme tijdens de afgelopen tijd en we willen andere meiden van buiten Sportlust '46 graag de kans geven om de sfeer te proeven bij de gezelligste voetbalclub van Woerden en omstreken. meer »


Mandy Versteegt versterkt technische staf

9 mei 20:00  Mandy Versteegt zal per direct de technische staf van Sportlust ’46 meisjes en vrouwen gaan versterken. Mandy is een bekende naam als het gaat om vrouwenvoetbal, zo speelde zij voor o.a. FC Utrecht, Ajax en Oranje. Sportlust ’46 is volgens Voorzitter Jan van den Heuvel dan ook heel trots om de naam van Versteegt aan de club te mogen verbinden.meer »


MO15-1 in het nieuw gestoken

9 mei 11:15  Patrick van Beek van NGA van Beek bouw b.v. uit Woerden heeft het meiden team MO15-1 van Sportlust ’46 in nieuwe trainingspakken gestoken. meer »


Nog meer Sportlust '46 talenten maken stappen

25 april 12:30  Bij de jeugdafdeling van Sportlust '46 zijn we apetrots dat naast Aline Weerelts ook Marloes Schalkwijk een trainingsdag bij de KNVB gaat afwerken. Daarnaast mogen we melden dat Robbert van Hardeveld m.i.v. het nieuwe seizoen zal instromen in de jeugd van Sparta Rotterdam.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!