MEIDEN - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MEIDEN

MEIDEN

Onder 17 gaat jeugdwedstrijden fluiten.

3 februari 21:30  Vanavond heeft Joost aan de jeugd vanaf onder 17 en hoger uitleg gegeven hoe ze een jeugdwedstrijd kunnen fluiten. Vanaf nu kan het zijn dat ze een jeugdwedstrijd fluiten bij Sportlust '46. De onder 17 snapt het belang van de ledentaken en het doel om er voor te zorgen dat elke wedstrijd een scheidsrechter heeft. meer »


Zaterdag Nederland - VS live in ons clubhuis

29 november 22:45  A.s. zaterdag is de 1/8 finale WK-wedstrijd Nederland tegen de Verenigde Staten live te zien in ons clubhuis. Leuk om met teamgenoten of met het gezin te komen kijken. Het clubhuis en de keuken zijn de gehele zaterdag geopend.meer »


Duel Sportlust '46 tegen RKAV Volendam afgelast

29 november 10:30  De wedstrijd tussen Sportlust '46 en RKAV Volendam gaat komende zaterdag vanwege het overlijden van een jeugdlid van RKAV Volendam niet door. meer »


Open training Meisjesvoetbal bij Sportlust '46

13 november 13:00  Maandag 21 november 2022 organiseert Sportlust ’46 een open training voor meisjes vanaf 10 jaar. Zou jij het ook leuk vinden om in een Meisjesteam te gaan spelen of wil je graag een keer mee trainen en kijken of het je bevalt? Geen probleem!meer »


Limited edition Sportlust '46 Hoodie

1 november 21:00  Eindelijk is hij er, de officiële Sportlust '46 hoodie! Dit is de limited editie hoodie die slechts in beperkte oplage gedrukt is. Hij is zeer comfortabel en zal zonder twijfel je favoriete hoodie worden! Enkel voor de trouwste fans! Bestel nu!meer »


Dankwoord van de voorzitter

22 oktober 13:30  Afgelopen donderdagavond hebben wij kunnen genieten van de TOTO KNVB Bekerwedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht. Het was een fantastische avond en een mijlpaal voor de club Sportlust '46 en de Gemeente Woerden. Nooit eerder bezochten 3.500 toeschouwers Sportpark Cromwijck, haalden wij zoveel landelijke publiciteit en hadden wij een directe live-uitzending op de televisie. Ik wil als voorzitter van onze prachtige club mijn grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond hebben mogelijk gemaakt.meer »


Sportlust '46 - FC Utrecht UITVERKOCHT!

20 oktober 10:15  De wedstrijd tegen FC Utrecht is uitverkocht.meer »


Geen trainingen 20 oktober a.s.

3 oktober 8:15  Als gevolg van de TOTO KNVB Wedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht zullen er op donderdag 20 oktober a.s. geen trainingen zijn. De trainingen op alle andere dagen gaan wel door!meer »


Sportlust ’46 – FC Utrecht 20 oktober om 18.45 uur

28 september 15:30  Het speelschema voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is bekend. Sportlust '46 speelt op 20 oktober a.s. om 18.45 uur op Sportpark Cromwijck tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd zal ook live worden uitgezonden op ESPN. Meer informatie over de kaartverkoop volgt.meer »


Inschrijving Techniek Academy gestart

14 september 21:45  De Sportlust '46 Techniek Academy Woerden is een voetbalschool waar (extra) training wordt aangeboden. Het kan worden gezien als aanvulling op de teamtraining. De trainingen vinden plaats op de vrijdagmiddag/avond, een bewuste keuze aangezien die dag geen clubtrainingen zijn. Daarnaast zijn de trainingen zo ingericht dat ze een ideale voorbereiding zijn voor de wedstrijden op zaterdag!meer »


Grote Clubactie bij Sportlust '46

14 september 11:15  Vanaf zaterdag 24 september, kun je loten kopen van de Grote Clubactie om zo onze vereniging te steunen. Onze jeugdleden gaan langs de deur, maar het is ook mogelijk om online loten te kopen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? Zodat we samen nog meer mooie momenten op de club kunnen beleven!meer »


Lancering handtekeningenboekje

9 september 8:45  Ook kunnen alle jeugdspelers bij de Voetbalshop.nl truck een handtekeningenboek ophalen. Jeugdige fans van Sportlust '46 kunnen via dit prachtige boekje alle handtekeningen verzamelen van de roodwitten helden en staf van het seizoen 2022-2023. Let op! Het handtekeningenboek is slechts in een heel beperkte oplage beschikbaar!meer »


Voetbalshop.nl truck

8 september 22:45  A.s. zaterdag doet de Voetbalshop.nl truck Sportlust ‘46 aan. De truck is gevuld met 140 testparen van de nieuwste voetbalschoenen. Vanaf 12.30 uur kunnen onze leden de schoenen passen of testen tijdens het speedparcour, waarbij iedereen kans maakt op toffe prijzen. Daarna krijgt ieder deelnemend lid 10% korting op voetbalschoenen in de webshop.meer »


PANNA! Sterrenteam voetbaldag

8 september 12:15  Wil jij een te gekke voetbaldag beleven; een nog betere voetballer worden; én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Schrijf je dan hier in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Sportlust’46!meer »


Het nieuwe voetbalseizoen

4 september 9:45  En dan…na een veel te korte zomervakantie begint het ineens allemaal weer. School, werk, maar ook het nieuwe voetbalseizoen staat plotseling voor de deur. Ik weet natuurlijk niet hoe jullie dat allemaal ervaren, maar voor mijn gezin is het elk jaar weer een erg drukke periode. Vanuit de vrijheid van de vakantie weer iedereen in een vast stramien krijgen is geen vanzelfsprekendheid.meer »


Redactieversterking gezocht

25 augustus 15:15  Heb jij een passie voor tekst, marketing en social media, en zou jij willen helpen het Sportlust '46 verhaal te vertellen via o.a. onze website en op social media? Meld je dan aan!meer »


UPDATE: Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2022-2023

20 juli 15:00  Uopdate van de voorlopige indeling Jeugdteams. Deze indeling is samengesteld door trainers en leiders samen met de (technische) coördinatoren. meer »


Terugblik ouderavond inclusief korte enquête

20 juni 17:00  Inmiddels kijken we terug op een wat ons betreft geslaagde ouderavond van de jeugdafdeling van Sportlust'46 met een super opkomst! In twee verschillende groepen kregen zowel de onderbouw als de midden- en bovenbouw ongeveer een uur lang de kans kennis te maken met de jeugdcommissie en met de plannen voor komend seizoen.meer »


MO15 gaat Europa in

15 juni 8:30  Op vrijdag 10 juni was het zover, eindelijk mocht de MO15 dan op pad naar Leeuwarden. Een jaar lang werd er over dit toernooi gesproken. Hoe zou dat zijn een heel weekend in een tent met het team. De vereniging Leovardia had een weekend toernooi met 2 overnachtingen in een legertent georganiseerd. Ook was er ontbijt en diner inbegrepen. Dat dit voelde als een Europese uitwedstrijd had niemand van tevoren in zijn hoofd zitten. De reis ernaartoe was dik 2 uur. meer »


Patrick Lammertse gekozen tot bestuurslid Jeugd

13 juni 12:00  NIEUWS | Patrick liep al enige tijd mee in het bestuur en werd afgelopen vrijdag door de algemene ledenvergadering gekozen tot het nieuwe bestuurslid Jeugd.meer »


Herinnering uitnodiging Algemene Ledenvergadering

7 juni 10:45  Het Bestuur van Sportlust ’46 nodigt haar leden uit de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, deze wordt gehouden op vrijdag 10 juni 2022 om 19.30 uur in ons clubhuis aan de Waardsedijk te Woerden.meer »


Vijf nieuwe verenigingsscheidsrechters

30 mei 11:00  Wij feliciteren Bart den Hengst, Rien van Eeuwijk, Jerry Pijnakker, Jelle van Amerongen en Elin Bos met het succesvol afronden van hun KNVB cursus verenigingsscheidsrechter veldvoetbal. meer »


Pupil van de Week: Sophie van Os

30 mei 10:00  Sophie is sinds september 2021 lid. Ze speelt in de MO10-1, daar heeft ze het erg naar haar zin. Haar mooiste moment is dat ze 6X scoorde in 1 wedstrijd en ook de mega meiden middag vond ze ook geweldig. Haar favoriete team is Ajax en haar favoriete speler van Sportlust is Martijn, dit is haar oude gym leraar.meer »


Mega Meiden Voetbalavond met Mandy Versteegt

20 mei 10:00  Op vrijdag 27 mei a.s. organiseert Sportlust '46 een Mega Meiden Voetbalavond. Met deze meidenavond willen we onze eigen meiden bedanken voor hun inzet en enthousiasme tijdens de afgelopen tijd en we willen andere meiden van buiten Sportlust '46 graag de kans geven om de sfeer te proeven bij de gezelligste voetbalclub van Woerden en omstreken. meer »


Mandy Versteegt versterkt technische staf

9 mei 20:00  Mandy Versteegt zal per direct de technische staf van Sportlust ’46 meisjes en vrouwen gaan versterken. Mandy is een bekende naam als het gaat om vrouwenvoetbal, zo speelde zij voor o.a. FC Utrecht, Ajax en Oranje. Sportlust ’46 is volgens Voorzitter Jan van den Heuvel dan ook heel trots om de naam van Versteegt aan de club te mogen verbinden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!