MEIDEN - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MEIDEN

MEIDEN

FINAL LEAGUE: ZATERDAG IS HET ZOVER

6 juni 21:30  Over een paar dagen is het zover: de allereerste editie van de Final League op zaterdag 10 juni. Op ruim 250 locaties gaan bijna 45.000 meiden een sportieve afsluiting van het seizoen beleven. Een uniek (voetbal)evenement van niet eerder vertoonde grootte. Een prachtig podium voor alle voetballende meiden uit de MO13 t/m MO20-competities.meer »


Arnhemcup MO15

30 mei 13:15  Op de parkeerplaats aan de Waardsedijk hadden zich in het middagzonnetje 17 speelsters van de MO15-1 plus begeleiding verzameld. Zij maakten zich klaar aan de vooravond van het pinksterweekend voor hun inmiddels jaarlijkse “Europese campagne”. De prestigieuze Arnhem Cup was dit jaar het doel geworden. meer »


Verlies roodhemden in en van Volendam

29 mei 18:00  Bij RKAV Volendam - Sportlust'46 werd in de eerste helft niet gescoord. Na rust wel. Volendam kwam na iets meer dan een uur spelen op 1-0 door een doelpunt van Azeddine Sout. Een kwartier voor tijd bracht Sanny Monteiro de ploeg uit Woerden op gelijke hoogte. Vlak voor tijd maakte Patrick Plugboer de winnende voor de thuisploeg. meer »


Inschrijving Sportlust '46 Voetbalkamp gestart

29 mei 15:15  Doe jij dit jaar mee aan het Sportlust '46 voetbalkamp? Train met ervaren coaches, verbeter je techniek en tactiek, en krijg individuele feedback om je spel te perfectioneren. Maak nieuwe vrienden die dezelfde passie voor voetbal delen en werk samen tijdens spannende wedstrijden en teambuildingactiviteiten. Geniet van moderne faciliteiten, top trainingsvelden en een inspirerende voetbalomgeving die je het gevoel geven een echte prof te zijn. meer »


Zaterdag 24 juni 2023 Seizoenafsluiting

16 mei 10:00  Noteer alvast in de agenda Zaterdag 24 juni 2023, seizoenafsluiting met onder andere Met onder andere: puppie jubileum clinic, penalty schieten, take-out baan, waterbaan, clinic door selectie, beachsoccer toernooi, uitreiking topscoorders, BBQ, Muziek en nog veel meer ......meer »


Vince Bontes nieuwe trainer Dames 1

11 mei 13:45  Met ingang van het seizoen 2023/2024 is Vince Bontes de nieuwe hoofdtrainer van dames 1 in de 3e klasse. Vince komt over van FC IJsselmonde. meer »


Jeugd teamsamenstellingen seizoen 23/24

2 mei 10:00  Binnen onze jeugdvoetbal opleiding willen we dat iedere speler of speelster met plezier kan leren voetballen in een veilige omgeving. Dit houdt in dat er prestatief alsmede recreatief gespeeld kan worden. Beide doelgroepen krijgen een plek in een team waar zijn of haar talent op dat moment het beste tot uiting komt. Het creëren van een ideaal sportklimaat zien wij als kerntaak.meer »


Inschrijving Techniek Academy gestart

14 april 18:45  De Sportlust ’46 Techniek Academy verzorgt in mei en juni techniektrainingen voor leden en niet leden. Trainingen die zijn gericht op het individu met als doel hebben het verbeteren van je techniek, inzicht en mentale weerbaarheidmeer »


Final League Toernooi MO15 & MO17 bij Sportlust

12 april 15:15  KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echt goede nieuws : Sportlust ‘46 is een van de toernooilocaties voor de allereerste editie van deze Final League.meer »


Jeugd Paasvoetbaltoernooi

6 april 11:45  Dit jaar organiseren wij weer het Paas jeugdvoetbal toernooi voor de categorieën JO8 t/m JO14 alsmede MO12 en MO15 bij Sportlust '46. Wij zullen er weer alles aan doen het weer een succes te laten zijn. meer »


De Puppies gaan weer beginnen !

19 maart 10:30  Je bent eigenlijk nog te jong om te mogen voetballen bij JO8, maar je wilt wel dolgraag voetballen! Natuurlijk kan dat ook bij Sportlust'46. Sinds het voorjaar van 1999 kunnen ook de allerkleinsten bij ons terecht. Bij Sportlust'46 noemen wij deze jongens en meisjes "Puppies". De Puppies kunnen het gehele jaar kennismaken met voetbal en de club Sportlust '46. meer »


Vacature Hoofdtrainer Dames 1

21 februari 16:15  Sportlust ’46 is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste dameselftal. Momenteel komt dit elftal uit in de 3e klasse c. Sinds 2008 zijn de dames niet meer weg te denken bij Sportlust ’46. Er is een gevarieerde selectie met meiden die zijn overgekomen vanuit de jeugd en een groep dames die al jaren samenspelen. Het is vooral een gezellig team, wat hard werkt en waar opgeven niet in het woordenboek voorkomt.meer »


Wij staan stil bij de ramp in Syrië en Turkije

10 februari 12:30  Morgen wordt bij alle wedstrijden (vanaf de JO13) een minuut van stilte in acht genomen uit respect voor de slachtoffers die zijn getroffen bij de aardbevingen in Turkije en Syrië. Onze gedachten zijn bij iedereen die is getroffen door deze verwoestende aardbevingen.meer »


A.s. zaterdag après-skifeest

7 februari 21:00  Aansluitend aan de wedstrijd tegen BVV Barendrecht organiseren wij in ons clubhuis een Aprés-ski Party. Dus zoek je lederhosen, dirndl, muts, skipak op en maak je klaar voor een onvergetelijke avond! De muziek wordt verzorgd door DJ Johnny Tirol en er is een optreden van Hugo Beijeman. De entree is gratis!meer »


Onder 17 gaat jeugdwedstrijden fluiten.

3 februari 21:30  Vanavond heeft Joost aan de jeugd vanaf onder 17 en hoger uitleg gegeven hoe ze een jeugdwedstrijd kunnen fluiten. Vanaf nu kan het zijn dat ze een jeugdwedstrijd fluiten bij Sportlust '46. De onder 17 snapt het belang van de ledentaken en het doel om er voor te zorgen dat elke wedstrijd een scheidsrechter heeft. meer »


Zaterdag Nederland - VS live in ons clubhuis

29 november 22:45  A.s. zaterdag is de 1/8 finale WK-wedstrijd Nederland tegen de Verenigde Staten live te zien in ons clubhuis. Leuk om met teamgenoten of met het gezin te komen kijken. Het clubhuis en de keuken zijn de gehele zaterdag geopend.meer »


Duel Sportlust '46 tegen RKAV Volendam afgelast

29 november 10:30  De wedstrijd tussen Sportlust '46 en RKAV Volendam gaat komende zaterdag vanwege het overlijden van een jeugdlid van RKAV Volendam niet door. meer »


Open training Meisjesvoetbal bij Sportlust '46

13 november 13:00  Maandag 21 november 2022 organiseert Sportlust ’46 een open training voor meisjes vanaf 10 jaar. Zou jij het ook leuk vinden om in een Meisjesteam te gaan spelen of wil je graag een keer mee trainen en kijken of het je bevalt? Geen probleem!meer »


Limited edition Sportlust '46 Hoodie

1 november 21:00  Eindelijk is hij er, de officiële Sportlust '46 hoodie! Dit is de limited editie hoodie die slechts in beperkte oplage gedrukt is. Hij is zeer comfortabel en zal zonder twijfel je favoriete hoodie worden! Enkel voor de trouwste fans! Bestel nu!meer »


Dankwoord van de voorzitter

22 oktober 13:30  Afgelopen donderdagavond hebben wij kunnen genieten van de TOTO KNVB Bekerwedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht. Het was een fantastische avond en een mijlpaal voor de club Sportlust '46 en de Gemeente Woerden. Nooit eerder bezochten 3.500 toeschouwers Sportpark Cromwijck, haalden wij zoveel landelijke publiciteit en hadden wij een directe live-uitzending op de televisie. Ik wil als voorzitter van onze prachtige club mijn grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond hebben mogelijk gemaakt.meer »


Sportlust '46 - FC Utrecht UITVERKOCHT!

20 oktober 10:15  De wedstrijd tegen FC Utrecht is uitverkocht.meer »


Geen trainingen 20 oktober a.s.

3 oktober 8:15  Als gevolg van de TOTO KNVB Wedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht zullen er op donderdag 20 oktober a.s. geen trainingen zijn. De trainingen op alle andere dagen gaan wel door!meer »


Sportlust ’46 – FC Utrecht 20 oktober om 18.45 uur

28 september 15:30  Het speelschema voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is bekend. Sportlust '46 speelt op 20 oktober a.s. om 18.45 uur op Sportpark Cromwijck tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd zal ook live worden uitgezonden op ESPN. Meer informatie over de kaartverkoop volgt.meer »


Inschrijving Techniek Academy gestart

14 september 21:45  De Sportlust '46 Techniek Academy Woerden is een voetbalschool waar (extra) training wordt aangeboden. Het kan worden gezien als aanvulling op de teamtraining. De trainingen vinden plaats op de vrijdagmiddag/avond, een bewuste keuze aangezien die dag geen clubtrainingen zijn. Daarnaast zijn de trainingen zo ingericht dat ze een ideale voorbereiding zijn voor de wedstrijden op zaterdag!meer »


Grote Clubactie bij Sportlust '46

14 september 11:15  Vanaf zaterdag 24 september, kun je loten kopen van de Grote Clubactie om zo onze vereniging te steunen. Onze jeugdleden gaan langs de deur, maar het is ook mogelijk om online loten te kopen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? Zodat we samen nog meer mooie momenten op de club kunnen beleven!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!