Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MEIDEN

MEIDEN

Info kaartverkoop Sportlust '46 - FC Utrecht

2 oktober 19:15  De verkoop voor leden van Sportlust '46 start maandag 2 oktober a.s. om 12.00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen dan ook hun tickets kopen. Beide groepen worden in de gelegenheid gesteld twee kaartjes per persoon af te nemen. Er is een beperkte capaciteit, dus houd er rekening mee dat de beschikbare kaarten snel uitverkocht zullen zijn. meer »


Sportlust ’46 – FC Utrecht 20 oktober om 18.45 uur

28 september 15:30  Het speelschema voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is bekend. Sportlust '46 speelt op 20 oktober a.s. om 18.45 uur op Sportpark Cromwijck tegen FC Utrecht. Deze wedstrijd zal ook live worden uitgezonden op ESPN. Meer informatie over de kaartverkoop volgt.meer »


Inschrijving Techniek Academy gestart

14 september 21:45  De Sportlust '46 Techniek Academy Woerden is een voetbalschool waar (extra) training wordt aangeboden. Het kan worden gezien als aanvulling op de teamtraining. De trainingen vinden plaats op de vrijdagmiddag/avond, een bewuste keuze aangezien die dag geen clubtrainingen zijn. Daarnaast zijn de trainingen zo ingericht dat ze een ideale voorbereiding zijn voor de wedstrijden op zaterdag!meer »


Grote Clubactie bij Sportlust '46

14 september 11:15  Vanaf zaterdag 24 september, kun je loten kopen van de Grote Clubactie om zo onze vereniging te steunen. Onze jeugdleden gaan langs de deur, maar het is ook mogelijk om online loten te kopen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? Zodat we samen nog meer mooie momenten op de club kunnen beleven!meer »


Lancering handtekeningenboekje

9 september 8:45  Ook kunnen alle jeugdspelers bij de Voetbalshop.nl truck een handtekeningenboek ophalen. Jeugdige fans van Sportlust '46 kunnen via dit prachtige boekje alle handtekeningen verzamelen van de roodwitten helden en staf van het seizoen 2022-2023. Let op! Het handtekeningenboek is slechts in een heel beperkte oplage beschikbaar!meer »


Voetbalshop.nl truck

8 september 22:45  A.s. zaterdag doet de Voetbalshop.nl truck Sportlust ‘46 aan. De truck is gevuld met 140 testparen van de nieuwste voetbalschoenen. Vanaf 12.30 uur kunnen onze leden de schoenen passen of testen tijdens het speedparcour, waarbij iedereen kans maakt op toffe prijzen. Daarna krijgt ieder deelnemend lid 10% korting op voetbalschoenen in de webshop.meer »


PANNA! Sterrenteam voetbaldag

8 september 12:15  Wil jij een te gekke voetbaldag beleven; een nog betere voetballer worden; én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Schrijf je dan hier in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Sportlust’46!meer »


Het nieuwe voetbalseizoen

4 september 9:45  En dan…na een veel te korte zomervakantie begint het ineens allemaal weer. School, werk, maar ook het nieuwe voetbalseizoen staat plotseling voor de deur. Ik weet natuurlijk niet hoe jullie dat allemaal ervaren, maar voor mijn gezin is het elk jaar weer een erg drukke periode. Vanuit de vrijheid van de vakantie weer iedereen in een vast stramien krijgen is geen vanzelfsprekendheid.meer »


Redactieversterking gezocht

25 augustus 15:15  Heb jij een passie voor tekst, marketing en social media, en zou jij willen helpen het Sportlust '46 verhaal te vertellen via o.a. onze website en op social media? Meld je dan aan!meer »


UPDATE: Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2022-2023

20 juli 15:00  Uopdate van de voorlopige indeling Jeugdteams. Deze indeling is samengesteld door trainers en leiders samen met de (technische) coördinatoren. meer »


Terugblik ouderavond inclusief korte enquête

20 juni 17:00  Inmiddels kijken we terug op een wat ons betreft geslaagde ouderavond van de jeugdafdeling van Sportlust'46 met een super opkomst! In twee verschillende groepen kregen zowel de onderbouw als de midden- en bovenbouw ongeveer een uur lang de kans kennis te maken met de jeugdcommissie en met de plannen voor komend seizoen.meer »


MO15 gaat Europa in

15 juni 8:30  Op vrijdag 10 juni was het zover, eindelijk mocht de MO15 dan op pad naar Leeuwarden. Een jaar lang werd er over dit toernooi gesproken. Hoe zou dat zijn een heel weekend in een tent met het team. De vereniging Leovardia had een weekend toernooi met 2 overnachtingen in een legertent georganiseerd. Ook was er ontbijt en diner inbegrepen. Dat dit voelde als een Europese uitwedstrijd had niemand van tevoren in zijn hoofd zitten. De reis ernaartoe was dik 2 uur. meer »


Patrick Lammertse gekozen tot bestuurslid Jeugd

13 juni 12:00  NIEUWS | Patrick liep al enige tijd mee in het bestuur en werd afgelopen vrijdag door de algemene ledenvergadering gekozen tot het nieuwe bestuurslid Jeugd.meer »


Herinnering uitnodiging Algemene Ledenvergadering

7 juni 10:45  Het Bestuur van Sportlust ’46 nodigt haar leden uit de Algemene Ledenvergadering bij te wonen, deze wordt gehouden op vrijdag 10 juni 2022 om 19.30 uur in ons clubhuis aan de Waardsedijk te Woerden.meer »


Vijf nieuwe verenigingsscheidsrechters

30 mei 11:00  Wij feliciteren Bart den Hengst, Rien van Eeuwijk, Jerry Pijnakker, Jelle van Amerongen en Elin Bos met het succesvol afronden van hun KNVB cursus verenigingsscheidsrechter veldvoetbal. meer »


Pupil van de Week: Sophie van Os

30 mei 10:00  Sophie is sinds september 2021 lid. Ze speelt in de MO10-1, daar heeft ze het erg naar haar zin. Haar mooiste moment is dat ze 6X scoorde in 1 wedstrijd en ook de mega meiden middag vond ze ook geweldig. Haar favoriete team is Ajax en haar favoriete speler van Sportlust is Martijn, dit is haar oude gym leraar.meer »


Mega Meiden Voetbalavond met Mandy Versteegt

20 mei 10:00  Op vrijdag 27 mei a.s. organiseert Sportlust '46 een Mega Meiden Voetbalavond. Met deze meidenavond willen we onze eigen meiden bedanken voor hun inzet en enthousiasme tijdens de afgelopen tijd en we willen andere meiden van buiten Sportlust '46 graag de kans geven om de sfeer te proeven bij de gezelligste voetbalclub van Woerden en omstreken. meer »


Mandy Versteegt versterkt technische staf

9 mei 20:00  Mandy Versteegt zal per direct de technische staf van Sportlust ’46 meisjes en vrouwen gaan versterken. Mandy is een bekende naam als het gaat om vrouwenvoetbal, zo speelde zij voor o.a. FC Utrecht, Ajax en Oranje. Sportlust ’46 is volgens Voorzitter Jan van den Heuvel dan ook heel trots om de naam van Versteegt aan de club te mogen verbinden.meer »


MO15-1 in het nieuw gestoken

9 mei 11:15  Patrick van Beek van NGA van Beek bouw b.v. uit Woerden heeft het meiden team MO15-1 van Sportlust ’46 in nieuwe trainingspakken gestoken. meer »


Nog meer Sportlust '46 talenten maken stappen

25 april 12:30  Bij de jeugdafdeling van Sportlust '46 zijn we apetrots dat naast Aline Weerelts ook Marloes Schalkwijk een trainingsdag bij de KNVB gaat afwerken. Daarnaast mogen we melden dat Robbert van Hardeveld m.i.v. het nieuwe seizoen zal instromen in de jeugd van Sparta Rotterdam.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!