Visie & Beleid - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Visie & Beleid

Visie & Beleid

Sportlust_46-_Lisse14-05-2022_00189.JPG


Sponsoring en voetbal horen bij elkaar. Door sponsoring kan Sportlust ’46 meer doen voor haar (jeugd)leden en bezoekers. Daarnaast is het dankzij sponsoring mogelijk om een representatief eerste elftal te formeren. 

Sponsoren dragen bij aan een goede jeugdafdeling waar iedereen op zijn of haar niveau kan voetballen met gekwalificeerde trainers voor de selectieteams en een technisch kader voor de jeugd. Er zijn ook sponsoren die gericht het voetbal van ons eerste elftal ondersteunen en het hierdoor mogelijk maken dat wij in de derde divisie uitkomen. Sportlust '46 hoort hiermee bij de beste 54 amateurteams van Nederland en daar mogen wij als Woerden best trots op zijn.
Respect is belangrijk binnen Sportlust '46 en sponsoren mogen verwachten dat zij op een veilige en respectvolle manier voetbal kunnen kijken en andere sponsoren ontmoeten. 

Het sponsorbeleid bij Sportlust ’46 is er verder op gericht om met een brede groep vrijwilligers veel bedrijven in Woerden en het Groene Hart op een professionele manier te bereiken. De sponsors worden bereikt via de nieuwsbrieven, de website en andere middelen. Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!