Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Visie & Beleid

Visie & Beleid


Sponsoring en voetbal horen bij elkaar. Door sponsoring kan Sportlust ’46 meer doen voor haar (jeugd)leden en bezoekers. Daarnaast is het dankzij sponsoring mogelijk om een representatief eerste elftal te formeren. Hierdoor kan er op een hoog niveau gevoetbald worden in Woerden.


De visie is om bij te dragen aan een goede jeugdafdeling waar iedereen op zijn of haar niveau kan voetballen met gekwalificeerde trainers voor de selectieteams en een betaalde hoofd jeugdopleiding en daarnaast een eerste elftal dat goed presteert op hoofdklasse niveau. De visie is ook dat sponsors een goed gevoel hebben bij Sportlust ’46. Ondernemers ontmoeten elkaar op een ongedwongen manier en gunnen elkaar hierdoor ook omzet.

Het sponsorbeleid bij Sportlust ’46 is er verder op gericht om met een brede groep vrijwilligers veel bedrijven in Woerden en het Groene Hart op een professionele manier te bereiken. De sponsors worden bereikt via de nieuwsbrieven, de website en andere kanalen. Heeft bovenstaande vragen doen rijzen? Of bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!