De Grote Clubactie - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De Grote Clubactie

De Grote Clubactie

grote_club_actie.png

Sportlust ’46 gaat loten verkopen van de Grote Clubactie!

Wij gaan mee doen aan de Grote Clubactie die op zaterdag 24 september 2022 start. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken.

Ons doel
In 2023 wordt het clubhuis uitgebreid en de opbrengst van loterij is bestemd voor de inrichting van deze uitbreiding. Iets waar we allemaal plezier van hebben!!
Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt. Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas!

Voor jeugdleden met een persoonlijke QR-code!
Dit jaar gaan wij online loten verkopen. De verkoopboekjes worden 17 september 2022 uitgereikt aan de leiders van de JO8 tm JO15. Dit werkt heel makkelijk. Met de QR-code verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen (camera openen en richten op QR-code). Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij/zij wil kopen en na het invullen van zijn/haar gegevens ontvangt hij/zij per mail het lotnummer.

Win gave prijzen.
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard! TIP: Scan zelf ook je QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Speciaal voor Senioren, Junioren teams en sponsoren!
Dat jullie niet meer langs de deuren gaan, begrijpen we. Maar je club spekken kan altijd, toch? Hoe leuk is het als je zelf loten koopt? Dit kan je hier makkelijk online doen. Of nog beter: koop met je team een superlot van € 150,-. Dan maak je ook nog eens extra kans op mooie prijzen.


Met sportieve groet,

Sportlust ’46 Grote Clubactie Team.
Groteclubactie@sportlust46.nl

Lot_Sportlust46.gif

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!